Trinity + Donatella = Zäta?

7:05 18 Okt 2017

Innehåller annonslänkar

Lagom till lilllördag langar jag över dat weekend inspo. Det är ju nu man behöver det som mest?? När fredagen är kommen har man ju redan hella feeling.

Lack, guldormar, thigh highs – jag kände mig som Trinitys och Donatellas kärleksbarn (VÄÄLDIGT höga tankar om min lewk gud?????). Jaja men KÄNSLAN sen kanske exekveringen behövde putsas på. Och vet ni vad? En extra bonus är att lacktrenchen dubblar som en regnjacka! Det var ju cirka motsatsen till varför den inköptes (dvs att det ryckte till i GAHH-nerven) men tänk att något ändå kan bli så praktiskt på riktigt. Ibland får man till det!! Och när man försöker få till det med mening så lyckas man aldrig. Sånt är livet!

lackkappa – NA-KD, lårhöga boots – gamla Asos (liknande från River Island), klänning – gammal Asos, väska – Loewe

4 kommentarer | “Trinity + Donatella = Zäta?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofie skriver:

  är liksom dubbelt så intresserad av exakt vilka produkter du har i ditt face än var dina kläder är ifrån. så jävla glowigt fin!!!

 2. Amy skriver:

  Mina namn är Amy Infitdel från Texas USA, jag vill också berätta om fantastisk hjälp som jag fått från Dr ODUDUWA kan inte förklaras men måste sägas,
  Jag gick igenom smärta med herpes sjukdom i två och ett halvt år innan jag kom över Dr Oduduwa kontakt
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på ett pars blogg på internet som jag kontaktade honom eftersom jag smittades med HERPES, och min fru lämnade mig för 4 månader sedan på grund av detta.
  han gav mig en örtmedicin bot för det som jag tog enligt hans direktiv och idag kan jag säga att jag är frisk fri från herpes sjukdom,
  genom att ta sitt växtbaserade läkemedel och också han lunchar en magisk kärleksspell som återvänder min fru hemma. Jag rekommenderar Dr.Oduduwa den stora healen alla som behöver Instant lösning för att bli botad vänligen kontakta honom via e-post;
  för alla typer av sjukdomar som: HIV, KRAFT, ALS, HERPES, LOW SPERM COUNT, INFERTILITY, LOTTERY SPELL, GAY SPELL PENGER SPELL, ETC OCH OCKSÅ KONTAKTA DR FÖR EX REUNITING SPELL BÅTT EX GAY OCH EX LESBIAN REUNITING SPELL, DESS ÄR MYCKET SPECIALISERA I REUNITING COUPLES.
  Han gjorde det för mig och det fungerar perfekt, jag är 100% säker på att tro att det kommer att fungera för dig mycket bättre.

 3. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 4. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp