J.Law for Dior

9:35 25 Feb 2014

Tydligen har Jennifer Lawrences nya reklam för Dior (ovan duuh) blivit lide kritiserad för att de ska ha ”retuscherat henne till en ung pojke” – alltså inte för att jag är pro-mega-Photoshoppande av reklambilder men………………… är det för att hon är osminkad?? Inte visar pattys? Inte LER?? Eller vad missar jag här? För jag tycker inte det ser ut som de tuschat henne mindre och smalare än hon är?? Bara för att en råkar ha s.k KVINNLIGA KURVOR och hej o hå betyder inte direkt att en vaknar med bambifransar, klyfta och pearly whites i ett färdigt smile.

Nänä jag kan tycka detta känns lite uppfriskande faktiskt. Halloj, här e jag! Inte särskilt sminkad, svankar inte framför kameran (!) och inte på så värst bra humör kanske, men skitidetdu. KBK J.Law!

6 kommentarer | “J.Law for Dior”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Joseph skriver:

    Jag swoonar iaf.

  2. Emma skriver:

    Men bra skrivet håller med till 113% tack för att du skapar medvetenhet o ger flera synvinklar!!!!!! Säger som Jamie Oliver big love!! (dock börja inte följa honom på insta för han ä bäst men där är han tråk)

  3. Emilia skriver:

    Well said! Jag funderar på att köpa en ny väska, velar mellan två stycken, http://www.net-a-porter.com/product/432734 eller http://www.stellamccartney.com/us/stella-mccartney/cross-body_cod45223263vp.html, vilken tycker du? Eller tycker du båda är fula? Kram!

  4. Matilda skriver:

    Jag tycker i alla fall om bilderna väldigt mycket, älskar den där androgyna looken och det är något med hennes ansikte och blick som blir mer och mer tilltalande för varje gång jag bestämmer mig för att titta närmare på henne.

  5. L skriver:

    Jag älskar bilderna! Så vacker!

  6. Moa skriver:

    Djävulskt vacker är hon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp