FULL FART

12:18 10 Feb 2020

Älskade ni,
Jag vill först och främst tacka för att så många hört av sig och sökt tjänsten som assistent. Det är verkligen underbart att se hur mycket ambition som finns där ute i världen. Som dessutom kan tänka sig att jobba helt gratis, bra att veta.
Eftersom det är så många ansökningar och mitt schema (som vanligt) är väldigt tight insåg jag snabbt att jag aldrig skulle klara att gå igenom allt på egen hand. Därför har jag tagit hjälp av ingen mindre än; Lisen. Eller, jag tror att det är Lisen. Personen mittemot mig är i alla fall väldigt lik henne. Hon kanske heter Louise nu när jag tänker efter. Lovisa?

På torsdag kommer en viktig kund hit från Tyskland, så förutom att hitta en ny assistent så ska jag och ”Lisen” fixa här på kontoret. Det är inte bara kontoret som ska fixas, i eftermiddag är det dags för lite egen-fix. Tycker det är så tråkigt att man reduceras som ytlig och ”slav under patriarkatet” för att man vill göra sig fin för sin omgivning. Jag är en STOLT feminist och betalar för mig egen anusblekning, tack så mycket.

Hoppas ni får en strålande dag!
Isabelle Berglund Schmidt

En kommentar | “FULL FART”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia Danielsson skriver:

    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor osagiede tog tillbaka min man som skilde sig med mig för goda tre bergstider. Am Mia Danielsson med namn från stockholm. Trots att jag har mun i hela kroppen, räcker det inte att tacka doktor Osagiede för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig med mig under de tre månaderna och har varit i smärta och kväl utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade läkare Osagiede som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när doktor Osagiede sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom … E-post: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp och viber på +2349014523836

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg