Lucka 10. Justin Bieber – Sorry

9:00 10 Dec 2015

Justin Bieber
Sorry
Från Purpose
2015

Jag har varit olyckligt kär. Alltså riktigt jävla olyckligt kär. Allt gick åt helvete. Därför blir jag så extremt provocerad av Justin Biebers nya låt. Och därför är den så sjukt bra.

För alla som har varit olyckligt kära känner igen känslan av konstant förlåtelse. Oavsett hur i förjävlig personen man är kär i beter sig så står man där med hatten i handen, med förlåtelsen på tungan. Det är deppigt. Men sån är kärleken. Sån är Justin Bieber.

Justin måste nog vara den person som flest personer är olyckligt kär i just nu. Sorry är mot den bakgrunden en extremt fyndig låt. Dessutom är det en perfekt poplåt. Justin ber personen som älskar honom om förlåtelse och han är iskallt medveten att personen kommer att acceptera förlåtelsen. Ja, vad ska man säga? Vi accepterar din förlåtelse Justin och efter 222 763 650 lyssningar är det uppenbart att vi aldrig älskat dig mer.

/ Filip

En kommentar | “Lucka 10. Justin Bieber – Sorry”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG