En alternativ förklaring

11:44 27 Jan 2016

Jag känner mig inte riktigt nöjd med att förklaringen till att jag brutit benet är att jag halkade på fyllan. Det är mycket förnedrande att jag inte har någon bättre orsak till att jag stapplar mig fram längs gatorna som en annan åldring. Jag lovar, så många igenkännande blickar från kvinnor i 85-årsåldern har jag aldrig fått tidigare.

I stället borde jag ha en förklaring som rimligare överensstämmer med min image. Funderar på att svara följande, när folk frågar vad jag råkat ut för:

  1. Det är en krigsskada, va… Kom precis hem från Mali, jävligt hårt va det… Men tur att man lever i alla fall…
  2. Jo, jag var med i ett krogslagsmål, eller rättare sagt, jag hindrade en kille från att slå ihjäl en annan dude. Man har väl civilkurage!
  3. Åkte skridskor häromsistens och en liten flicka gick genom isen. Tvekade inte en sekund på att hoppa i. En söt hund var med i vaken också. (Oklart varför jag skulle brutit benet av det får jag medge.)
  4. Kom precis hem från Alpena, åkte sån här flygglidning från den högsta bergstoppen. Kraschade i en grantopp och fick sitta och vänta där i ett dygn innan den franska brandkåren kom och plockade ner mig. Livnärde mig på snö och barr. Skönt att va hemma igen!

Själv tror jag mest på nr 2. Känns mest troligt på nåt sätt.

/Karin

En kommentar | “En alternativ förklaring”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG