Fyra veckor som invalido

11:41 15 Jan 2016

Här kommer ett tips: drick inte öl när det är halt ute. Det gjorde jag, och nu ligger jag här i soffan med ett ben gipsat. Kommer att hoppa fram på kryckor under fyra veckors tid. Säkerligen kommer jag inte att kunna gå ordentligt, och definitivt inte springa, förrän blåsipperna börjar titta fram.

KUKEEEEEEEEEN.

Det har gått FEM DAGAR och jag är redan trött på skiten. Eftersom jag är övertygad om att jag är ung, stark och i exemplarisk form misstänker jag att läkaren missbedömt min kropps läkningsförmåga. Det är nästan lite kränkande. Ser jag ut som en 80-årig tant eller?

Om det är någon som har tips på vad man kan underhålla sig med när man bara sitter hemma och glor, skriv gärna i kommentarsfältet.

Karin

Invalido.

2 kommentarer | “Fyra veckor som invalido”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Good evening! ”What else can I enjoy if you make my paper cheaper?” We don’t stop at quality, original work and affordability. Our customers enjoy many other benefits by trusting us with their college papers.Here are some of them.

  2. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG