Marcus & Katterna 1#

1:19 3 Mar 2017

Jag har en katt. Eller det är inte min katt. Det är min flickväns. Jag skulle aldrig självmant skaffa katt. Ser jag ut som en kvinnlig bokcirkel som älskar doftljus och “funderar på att ta ett halvår i Marocko”?

Lite. Jag vet.

Jag är uppvuxen mittemellan vischan och stan. “Kranskommun” som det så fint heter. Det är som en förort fast istället för att bränna bilar bränner man flintastekar. Alla spelar golf och heter Kevin. Kattpopulationen är nästan 0.

Så jag hade knappt sett en katt på kattfilm innan jag flyttade ihop med min flickvän. När hon sa att hon hade en katt trodde jag att hon skojade. En vuxen människa i Stockholm city som inte gillar att “utforska sin sexualitet genom keramiken” men som självmant tar hand om ett levande djur? Skulle inte tro det gosse.

Hon visade katten för mig. “Titta här är min katt”. Jag trodde henne fortfarande inte.

“Det där är bara utkammat torktumlarludd som du har satt en svans på för att verka speciell”

“Men kolla då… den jamar ju för i helvete”

“Jag kan också jama men jag är väl ingen katt för det?”

Sedan försökte jag dra av “masken” på “katten” för att bevisa att det bara var en prop men då bet det ludna aset mig så nu har jag en ofrivillig örontöjning så stor att folk stannar mig på gatan och frågar om jag “också gillar Hoobastank”.

Så sedan bodde jag ihop med en livs levande katt. Eftersom jag är “komiker” är jag antingen i Halmstad och står och drar fräckisar på en lastpall utanför Coop för småväxel (ständigt utkonkurrerad av en trevlig rom) eller så ligger jag hemma i fosterställning och lipar för “bristen på psykologisk klangbotten i modern buskis”.

Och plötsligt var den jävla katten där hela tiden. I början var jag väldigt tveksam till den och funderade på att spola ner den och säga till min flickvän att “den flyttat till Märsta”.

Men som med allt man tvingas spendera mer än åtta timmar med som inte är öppen nazist eller luktar fotogen så började jag gilla den. Den håller käften och är gosig. Vad kan man mer begära? Den har inga åsikter inrikespolitiska skeenden och den delar absolut inga “roliga” kattklipp.

Min mamma ringde och frågade hur jag mådde. Jag svarade “kanon, jag har en katt nu”.

“Men Marcus du är ju jätteallergisk mot katter”.

Och samtidigt som hon sa det så kom jag på att “just det, jag dör ju om jag är med en katt”.

Så nu är jag tyvärr död men jag hade åtminstone en väldigt fin sista tid i livet med en luden jamare. Han ska för övrigt spela Björn Olssons “Tjörn” på min begravning.

Nästa vecka: Fem viner du inte ens vill bjuda din värsta fiende på

17093003_10211010722255448_273711290_o

2 kommentarer | “Marcus & Katterna 1#”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Infitdel skriver:

  Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
  Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig som hon gjorde tidigare.
  Men vi behöver vår vänskap tillbaka och vi vill bara veta hur man gör det möjligt och gör min man bekväm med den. Jag berättade för en vän om det här, Hon berättade om Lord Oduduwa kan hjälpa mig. hon gav mig e-postadressen till Dr.Oduduwa och senare kontaktade jag honom,
  Jag förklarar allt för Lord Oduduwa-e-postadressen, Han lovar att hjälpa mig att lösa mitt problem och göra min man skilsmässa med mig så att jag kan hitta min sanna kärlek.
  jag var bara inriktad på att köpa några små saker som jag gjorde och jag skickade objekten till hans tempeladress i East legon, Accra Ghana. det är adressen till Dr.Oduduwa den stora kärleksspellmakaren.
  några dagar senare blir min man arg på mig och slutar med mig, jag var så glad att jag äntligen fick min frihet. Jag är ute och jag är stolt över mitt beslut, för jag älskar samma kön, jag är lesbisk sedan barndomen, jag har vuxit denna intima inre känsla för mina kompisar. Jag var bara häftig att jag inte plötsligt vänd mig från rak till lesbisk, men blev bara vaken senare i livet till min attraktion för kvinnor. Jag tycker att denna attraktion har alltid varit där men hade varit tidigare otillgänglig, av enskilda skäl till varje situation.
  Många av oss kämpar i åratal och många håller förhållandet med sin man men söker fortfarande ett förhållande till en kvinna.
  Jag är ledsen för smärtan som jag orsakade min man. Jag trodde att jag kunde upprätthålla ett dubbelt liv men det var helt enkelt inte möjligt. Jag är ute och ut för alltid.
  Jag älskar Samma kön och jag vill njuta av mitt liv. ”Dr.Oduduwa Kraftfull stavningskrock hjälpte mig att återställa mitt sanna jag och jag hittade sann kärlek i mitt liv med sin Magic-Love spell,
  denna stavning utfördes inte på nätet, nej det var praktisk offer och brinnande stavar vid Oduduwas tempel, jag kunde utföra det mesta av stavningsförloppet alldeles själv genom att följa hans instruktioner och hjälp under hela charmens process.
  detta är verkliga och sanna magiska kärleksspellmakter. Jag skickar honom meddelande på personlig email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Mitt tack går också till denna bloggadministratör och alla som tar tid att läsa, information är makt och jag önskar er lycka till.

 2. Anna skriver:

  Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
  Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
  Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG