Slår världsrekord – med dildo

10:45 9 Dec 2014

Vad var ditt weapon of choice? Ja, alltså i gamla NES-klassikern Track & Field 2? Pingisboll? Blyertspenna? Spastiska ryckningar? Alla som växte upp på 80-talet har nog sin egen version av vad som var det absolut bästa sättet att vinna i det där jävulska friidrottsspelet. Men frågan är om det inte är först nu, på 2010-talet, som det riktiga svaret hittats. Det absolut bästa sättet att spela Track & Field 2 på är: med en dildo.

Japaner, va? Vibratorn är ju ruskigt bra, och den där sågmaskinen med den där jätteläskiga dildon(?) på är rätt effektiv med. Men frågan är väl ändå om inte de faktiska världsrekorden (som alltså inte fuskats fram) är de mest imponerande?

3 kommentarer | “Slår världsrekord – med dildo”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. KGF skriver:

    I am also play this game in free time,so try to play and developed the skill,now invite the all friends unscramble letters words now just click this link and play.

  2. Jone Martin skriver:

    Games make your mind sharp and keep it fresh. I am also player of your game that you mention at above. Similarly, I am give you a Exterior Painting Services in Knoxville TN. You make your own business wall beautiful.

  3. Wow, good post! Our cheap paper writing service also favours the students operating on a tight budget. Don’t stress about the money because we got you covered in all aspects. Enjoy super discounts and flexible prices from our authors.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg