Pokémon Go-hjälpmedlet du inte visste att du behövde

1:28 15 Aug 2016

Jag vet inte om det stämmer, men det sägs att svenska Simone Giertz har oppfinnarjocke som sin främsta förebild. Och på ett sätt känns det som en helt perfekt förklaring. Men med en skillnad. Till skillnad från Jocke är Simone född i exakt rätt tid. Hon är ett geni som tack vare youtube-generationen slipper vara missförstått. Väckarklockor som slår dig i ansiktet, hårtvättarrobotar – och allt annat livsviktigt och kanske egentligen ganska onödigt du kan tänka dig. Stor, underfundig humor blandad med vassa kommentarer mot konsumtionssamhället.

Lite som med Pokémon Go-hjälmen, alltså. Giertz senaste genidrag:

Läs mer om Giertz här.

10 kommentarer | “Pokémon Go-hjälpmedlet du inte visste att du behövde”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jessica skriver:

  Hej killar;… Jag är Jessica från Lund-Sverige,. Jag har en liknande god nyhet att dela med mig av här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan bad honom komma tillbaka, jag ringde inte eller skickade kärleks-sms till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om den stora castingkanalen Powers of Oduduwa lovespell och jag hittade hans e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
  Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  du kommer att tacka mig senare.

 2. Kevin Martin skriver:

  With this tool, you can track your progress, find new Pokemon, and even see where rare and powerful Pokemon are located.

  Air Conditioning Services in Salt Lake City UT

 3. As of my last update in January 2022, without specific details, I can’t provide information on the Pokémon GO tool you’re referring to. The popularity of Pokémon GO has led to the development of various third-party tools, apps, or accessories designed to enhance the gaming experience. To find the latest information on such tools, check recent gaming news or official Pokémon GO community channels for announcements and updates. Keep in mind that using third-party tools may not always be officially endorsed and could violate the game’s terms of service

  .Apply now for best jobs recruitment agencies for dubai jobs.Thank you!\

 4. Alfalah Host skriver:

  Pokémon Go har blivit ett oväntat hjälpmedel för fysisk aktivitet och social interaktion, vilket gör det till en positivt överraskande upplevelse för många användare. Spelets popularitet har bidragit till att främja hälsosammare vanor och uppmuntrar människor att utforska sin omgivning på ett roligt sätt. Dess integrering av spel och verklighet har gjort det till ett oväntat verktyg för att främja rörelse och gemenskap.

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan. Alfalah host

 5. Allied materials skriver:

  In the realm of future dreams, the Oculus Rift emerges adorned with a tangible price tag, bridging imagination and reality. Michael Gill envisions a world where immersive experiences are not just within reach but embraced as essential facets of existence, blurring the lines between the virtual and the real. Through his vision, the Oculus Rift becomes not just a product but a gateway to boundless realms of possibility, shaping the landscape of tomorrow’s realities.

  ready mix concrete karachi

 6. ”The Pokémon GO tool you didn’t know you needed” likely refers to a utility or feature enhancing the gaming experience. This highlights the ongoing innovation within the Pokémon GO community, catering to player needs and preferences. Such tools contribute to the longevity and engagement of the game, demonstrating the dynamic relationship between developers and players in the mobile gaming landscape.

  annaplois to airport

 7. Alfalah Books skriver:

  Uncovering the hidden utility of a Pokémon GO tool unveils new dimensions to the popular augmented reality game, enhancing player experiences in unexpected ways.

  Its emergence highlights the vibrant ecosystem surrounding the game, showcasing the ingenuity of developers and the enthusiasm of players to explore every facet of the Pokémon universe.

  This tool exemplifies the dynamic nature of gaming communities, continually innovating to meet evolving needs and preferences, while fostering deeper engagement with beloved franchises like Pokémon.

  Remote Bookkeeping services in Pakistan.

 8. Crafts Emporium skriver:

  ”The hidden gem of Pokémon GO tools emerges, revolutionizing gameplay with unexpected efficiency.”

  ”As trainers rejoice in newfound assistance, the tool exemplifies the innovative spirit driving augmented reality gaming forward.”

  Storage Box

 9. Pokémon, skapat av Nintendo, är en populär multimedia-franchise som inkluderar TV-program, filmer, spel och merchandise. I Pokémon-universumet fångar tränare små varelser kallade Pokémon och använder dem i strider mot andra tränare. Franchisen har en enorm global fanbas och har blivit en ikonisk del av populärkulturen sedan dess lansering på 1990-talet.

  Best Eye Hospital In Pakistan.
  general Eye Clinics

 10. verouz skriver:

  Every run is a new adventure in Pixel Speedrun, a procedurally generated online running game.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg