Jag ska aldrig mer åka till Way Out West

11:13 14 Aug 2023

Jag älskar egentligen Göteborg. Kanske är det därför jag bestämmer mig för att åka till Way Out West även fast jag förra året lovade mig själv att aldrig igen åka till Way Out West. Grejen är att jag inte riktigt minns varför jag avlade denna dramatiska ed, bara att det hände. Jag vet inte hur det är för er, men principer och rationalitet har aldrig lyckats styra mina beteenden – endast känslor kan knuffa mig i olika riktningar och nu saknar informationen ankare, det finns ingenting som håller den tyngd, tänk er ett barn med en heliumballong, tänk er en amputerad kroppsdel – jag känner ett fantompirr, konturerna av något som inte längre finns. Jag börjar tänka att kanske var det en sorts pose, det vore typiskt mig, något jag sa, förtjust över att få vara konträr? Att det inte kom från djupet av mitt hjärta, mitten av min själ. Istället från huvudet och ögonen och bröstkorgen (förknippad med ytlighet eftersom riktiga andetag tas med magen). 

Så kommer helgen, och den börjar inte bra – jag är på dåligt humör redan innan jag möter mina vänner på TC. Jag känner mig utsatt, som att någon tvingar mig vara där, som att alla jag kommer i kontakt med vill mig illa. Mitt tåg är ett sorts presståg, ett sorts partytåg, och jag har fått en gratisplats i utbyte mot att instagramma lite från Nöjesguidens konto. Största delen av av resan sitter jag med hörlurar i, försöker som en jävla tönt läsa ut min bok genom basgången från DJ:andet som pågår lite längre fram och tackar nej till alkohol på ett sätt som gränsar till moraliserande, min ton får nog den stackars jägermeister-tjejen att undra vad fan jag gör här. Några meter från mig är folk normala, de dansar och sjunger och dricker öl. Jag inser att jag kommer behöva posta detta snart, men förstår inte hur det ska gå till. Hur ska jag kunna bli en del av det där? Det känns lika omöjligt som om någon bett mig ta över för lokföraren och köra tåget resten av sträckan till Göteborg. Jag går in på toaletten och sköljer ansiktet med vatten man inte får dricka.

Det som kommer att utspela sig följande tre dagar är som en återbildning av den amputerade kroppsdelen, allt kommer falla tillbaka ner i sina konturer, de borttappade tyngderna hittas och jag kommer förbanna mig själv, på gränsen till självhata, för att jag misslyckades med att behålla känslan som gjorde att jag lovade mig själv att aldrig, aldrig! åka hit igen. 

Det första som återvänder är hur misantropisk jag blir av att bo med vänner. Vilket kanske är den egenskap jag tycker sämst om med mig själv. Jag önskar så himla mycket att jag inte var neurotisk, inte hade tvångsbeteenden eller fascistiska behov av renhet och ordning. Att allting inte behöver hända i en viss ordning eller folk kunde röra mina grejer utan att ge mig damp. Att jag inte behöver emotionellt avstånd eller blev obekväm av den närhet som förväntas av en när man sover i samma säng. Andra människors hud, andra människors vardagliga funderingar, andra människors känslor. Det finaste vi har? Men i mig väcks en sorts avsky, ett äckel nästan, som gör mig borderline sadistisk. Jag blir obstinat gentemot glädje och pepp, känner att jag föraktar det, blir häxan surtant – förbannad över att andra har mage att vara på bra humör när jag inte är det. Här är en ursäkt till Oskar och Lukas på sin plats, det är helt otroligt att ni fortfarande vill vara mina vänner.

Vi tar oss till “området” för att se 070shake, och jag blir faktiskt förvånad över hur jag lyckats förtränga nästa tyngd som landar, vilket är att jag hatar folksamlingar med en passion stor som solen. Alla hatar folksamlingar, väl? men det gör mig ännu mer förvirrad – antingen tycker ni om detta (hör ni misstron, ett förskräckt frågetecken, skriet vibe) eller så tycker ni precis lika illa om det som jag, men vad gör vi då här? Vad håller vi isåfall på med? Kan det finnas människor som bara inte har något emot en folksamling? Neutralt inställda? Det känns omöjligt, som att intensiteten i själva upplevelsen inte går att pussla ihop med något svalt; vissa saker kräver allt av en, kräver kärlek eller hat. 

Mycket har förändrats för mig på bara några år, iallafall när det gäller ”sånt här”. Kanske har jag bara blivit äldre, kanske är det att jag slutat ta droger, men det känns konstigt, ovant fortfarande, att inte trivas på platser jag älskat och sökt mig till sen jag var 13. Det kan vara därför jag åker, för att jag inte vet hur man annars är, för att den delen av mig fortsätter fantompirra. När jag rör mig över ”området” tänker jag tankar jag egentligen slutat tänka, tankar som uppstod i mig det år min panikångest exploderade och som jag senare fått veta var ett sorts förstadie till psykos :P Jag kallar dem konstiga tankar, och de utmärker sig för att de känns korrupta, som att de inte är mina tankar, kommer inte inifrån utan från ett svart hål någonstans i rymden, en parasit försöker tränga ut mig ur mitt eget huvud. Alla människor blir plötsligt ett enda stort kryll, en enda råttliknande massa. Varje gång någon vänder sitt ansikte mot mig är jag säker på att det inte ska vara ett ansikte utan någonting annat – att verkligheten ska kollapsa över mig, naturlagarna sluta gälla och att jag antingen ska sugas in mot jordens mitt eller sväva ut i rymden. Efter att Tove Lo spelat går jag hem, klockan är 22. 

Dagen efter sitter jag på en dagsfest och pratar med mitt sällskap om band. Inte musik-band, vilket hade varit rimligare med tanke på att det är en musikfestival vi är på, utan de band man har runt handleden som gör att man kommer in på olika fester och nattklubbar. Frasse säger att det nya i år är att inte ha några band alls, att komma in överallt ändå. Jag förstår vad han menar, det är att ställa sig utanför leken, spelet, att inte delta. Som när Hailey Bieber och Kendall Jenner går på Coachella i vitt linne och ljusa jeans. Men det bygger också på att man faktiskt kommer in överallt, och jag vågar inte lita på mig själv riktigt så. Så jag är på band-jakt: skriver till bekanta på instagram, tvingar mig själv gå fram irl och fråga, hör runt med kompisar… och en tredje tyngd landar: Jag blir mitt sämsta jag i sammanhang där status är lika synligt som antalet färgglada remmar runt ens handled. Eller snarare: alla blir sina sämsta jag. Status och makt är något som lägger sig mellan folk och sliter sönder relationer, förhindrar kommunikation. Jag hatar att vända mig till människor jag tycker mycket om, människor som är mina kompisar, och be dem om något som har med status att göra. Även fast vi båda vet att det inte är därför vi är vänner, är det som att möjligheten till det sipprar in, en svart fantomdimma. Och ändå gör jag det, för det är något allvarligt fel på mig? För att det är något allvarligt fel på sammanhangen jag rör mig i? Någonting känns iallafall allvarligt fel.

Ingen jag gillar spelar på fredagen, inte för att det spelar någon roll, jag hatar konsert och har under mitt liv gått på ett antal jag kan räkna på en hand. Förutom skräcken jag känner inför folksamlingar har jag dessutom svårt för höga ljud och hetsiga ljus, vilket givetvis inte heller är något unikt. Antagligen är vi många som behövt lämna Debaser Strand på grund av strobes fler gånger än jag varit på konsert. Vi går till det så kallade VIP-området, som egentligen inte är någonting särskilt alls. Dessutom finns det som en VIP inne i VIP:en, “coca cola-området”, där Redgert Comms huserar och alkoholen är gratis. Jag lyckas inte fixa ett band dit. Så jag sitter någonstans utanför, äter 8 vårrullar som kostar 149kr och dricker öl jag betalar för själv. Någonstans i fjärran pågår en sån där Tik Tok-intervju och jag känner mig inte tillräckligt rofylld för att kunna ha en enda normal konversation, så det blir mest olika varianter på klassikern “vad sjukt det är att man tar sig hela vägen till Göteborg för att sitta timmar i ett inhägnat område för C-kändisar”. Jag försöker säga något om att anledningen till att man inte tycker om att vara här är för att man helt enkelt inte tycker om att vara här, man bara inbillar sig att man tycker om det, man har svårt att slita sig från en fantomidentitet. Jag försöker säga något om kläderna folk har på sig, att allt känns så overkligt när människor är utklädda till sig själva på festival, att illusionen blir så synlig och att ingenting är så pinsamt som att se folks begär (som en kvarglömd prislapp, bilden man får upp i huvudet är någon i ett provrum, nöjd över hur tröjan sitter), att se folks förväntningar i hur de framställer sig själva. Men jag lyckas inte säga någonting, som att mediet inte tillåter den typen av innehåll, allting låter falskt. Jag försöker vara tyst. 

Sju timmar senare lämnar vi “VIP:en” och rör oss mot Yaki-Da, jag har fixat mina band. Kön är lång men vi ställer oss ändå, står där i kanske 30 minuter, min mobil har 2% batteri och jag får inte Klaras powerbank att funka. Vi kommer in, klockan är 01.15, det är varmt, det är en folksamling, det är ljud och ljus. Jag tittar på min mobil, klockan är 01.17. När Oskar går till baren passar jag på, spolar tillbaka de två senaste minuterna och försvinner nästan baklänges ut samma väg som jag nyss kom. Jag tänker på banden jag kämpat för trots att jag slutade tycka om att gå på klubb för tre år sen. Ett fantomskratt bubblar upp, jag tvingas skaka på huvudet åt min egen orimlighet.

Spårvagnen till Stigbergstorget går om 20 minuter. Jag väntar oroligt, vankar fram och tillbaka utan att hitta en plats att stå på som känns bra. På varje bänk sitter människor som kräks, vid perrongen rör sig stora sjok av fulla eller höga ungdomar som skriker på varandra, på en trappa längre bort tar människor lustgas. Tre poliser, handfallna i mitten av allt, med armarna i kors, som försöker och misslyckas med att utstråla auktoritet. Jag känner de första symptomen på en panikångestattack men lyckas hålla den i schack så länge jag rör på mig. Jag testar olika platser, jag går till 7Eleven och frågar om jag får ladda min telefon, det får jag inte, förståeligt. Återvänder till kaoset. De längsta 20 minuterna i mitt liv. Till slut kommer spårvagnen och jag tar mig hem. Eftersom mina ”tvångstankar” säger att jag måste skriva dagbok varje dag släcker jag inte förrän 03, och vaknar igen vid 05 av att Lukas och Oskar kommer hem. De lägger sig båda i sängen, jag försöker somna om men misslyckas, går ut och lägger mig på soffan. Slumrar till vid 07 och vaknar av mitt alarm vid 09 – jag ska DJ:a på Aplace.

Det har blivit lördag, jag dricker ingenting, eftersom jag inte längre tycker om att börja dricka tidigt, vilket är en fjärde tyngd. Min närvaro på den här festivalen går verkligen från oklarhet till oklarhet. Jag postar på mina nära vänner på instagram och frågar om någon i Göteborg vill gå och se Barbie ikväll, ingen nappar. Vi går på dagsfest, jag dricker vatten. Vi rör oss mot ”området” för att se Viagra Boys, jag dricker vatten. Är på ett uselt humör. Egentligen inte mer uselt än föregående dagar, men nykter får jag svårare att värja mig. Efter konserten äter jag den äckligaste och kanske dyraste falafel jag någonsin drabbats av. Jag står och trampar i det leriga gräset som ser lixom parodiskt blött ut, som en filmscen någon skapat utifrån direktiven “blött gräs”. Försöker se mig omkring efter något som ska få bilden att rinna tillbaka ner i sin ram, något som ska göra att allt känns verkligt, men jag hittar inte, föremålen jag tittar på säger mig inget: De är stumma, tillhör inte mig. Det känns som depression, eller iallafall förknippar jag motsatsen med lycka – resonansen jag ibland kan känna, hur allt blir meningsfullt bara av hur det ser ut. Nu är det tvärtom. Jag bestämmer mig för att gå hem.

Klockan är inte mer än halv åtta men mina kompisar är glada och stöttande, skönt för dem att slippa häxan surtant. Dessutom vågar de väl inte annat, efter att jag anklagat dem för alkoholhets när de i torsdags helt normalt frågade om jag verkligen ville gå hem när jag väldigt tidigt annonserade att jag skulle det. Såklart hade jag blivit lika sur om ingen brytt sig om att jag ville gå hem. I’m not like other girls I’m worse osv. Men när jag kommer till lägenheten vi lånar av två kompisar drabbas jag av en ännu starkare ångest och nu vet jag inte exakt varför, antagligen är jag bara djupt olycklig över att återigen befinna mig på Way Out West – överstimulerad av allt som händer, understimulerad av allt som inte händer – även fast jag faktiskt inte är på Way Out West längre. Som ett spöke med parkinson stormar jag omkring i lägenheten och försöker lista ut vad fan jag ska ta mig till. Jag kollar på tågbiljetter hem, de är slutsålda, jag funderar i två sekunder på om jag ska ringa en ambulans, bara för att ringa ambulans är det enda jag känner att man kan göra när man inte vet var man ska ta vägen. Men jag ringer ingen ambulans, jag ringer istället Scandic Rubinen och bokar en natt för 2086 kr.

På hotellet är jag lugn för första gången på hela helgen. Jag tar mig ner på avenyn och in på McDonalds, köper pommes och en sån äppelpaj, blir ännu lugnare av att befinna mig där eftersom jag älskar platser som ser likadana ut överallt – badhus, biografer, restaurangkedjor – små ambassader av vana och trygghet när allt känns främmande. Det är också därför jag älskar allt som är kitsch, allt som är billigt, eftersom det bygger på igenkänning, på den minsta gemensamma nämnaren. Det är också av den anledningen jag ser om samma filmer igen och igen, varför jag inte gillar att resa, inte gillar att prova nya saker. Det enda jag vill ha av världen är att den ska vara lik sig själv. Inne på McD minns jag så mycket, det jag ser säger mig något. All tid jag spenderade här under högstadiet: vi strödde salt på våra händer och pressade sen isbitar mot ytan, det blev små utsökta märken av köldskador. Vi hade med oss alkohol som vi hällde i pappersmuggar och med cola zero, vi blev kompisar med personalen, köpte pommes och doppade dem i glass. Jag älskar allt. 

På rummet sätter jag mig i fönsterkarmen med täcke och kuddar och tittar ut över avenyn, nu har Håkan börjat spela och det regnar ordentligt. Jag känner den största joy of missing out jag kanske någonsin känt. Efter ett tag kryper jag ner i sängen och tittar på Cody Trains (Cody Ko) på youtube, han och Kelsey ska få ett barn och det rinner små tårar av rördhet ner för mina kinder och in i öronen. Jag somnar vid 00 och sover utan avbrott till klockan 8, då jag bokat min frukost. Jag försöker äta för ett värde av 2086kr.

Den enda som tvingar mig att åka till Way Out West är jag, trots det känns det inte som något jag har kontroll över. Jag ringer min pojkvän och ber honom lova att hindra mig från att åka nästa år om jag får för mig något igen. Men han säger att jag kommer ha hittat anledningar till varför det skulle bli annorlunda denna gång, till varför det skulle bli bra denna gång. Jag vill gråta eftersom jag vet att det är sant. Så nu ber jag till Gud, förhandlar, jag gör vad som helst för att slippa åka nästa år! Jag kommer inte orka igen. Tillbaka i Stockholm känner jag mig lättad men det är fortfarande någonting i mig som känns så smutsigt, lixom förorenat, och jag har mitt första bulimiska återfall på 4 år. 

146 kommentarer | “Jag ska aldrig mer åka till Way Out West”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ozkar Hamberg skriver:

  Det var bland det tramsigaste jag läst. Sluta klaga, åk inte dit och framför allt skriv inte om det. Och ja jag kunde undviket att läsa.

  1. Hampus Hedgren skriver:

   Sluta klaga, läs inte och framförallt skriv inte en kommentar.

  2. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och bot mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Breakup trollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  3. Rosalba Lopez skriver:

   RIKTIGT BRÅDSKANDE EFFEKTIV STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA TILLBAKA EX ÄLSKAN OCH RÄDDA ÄKTENSKAP
   Hej alla mitt namn Rosalba är så överväldigad av glädje, allt tack vare Dr.GURU. Min man lämnade mig för en annan kvinna för några år sedan och jag var väldigt förkrossad eftersom jag aldrig gjorde något fel mot honom, jag blev kvar med mina två barn och ett jobb som betalar lite. Jag höll nästan på att ge upp tills jag såg ett vittnesbörd på nätet om Dr.GURU hur han har hjälpt många människor, så jag kontaktade honom överraskande 24 timmar efter att jag gjorde det läkaren bad mig att göra. Min man kom tillbaka dagen efter besvärjelsen och tiggde. mig att förlåta honom och lovade att aldrig lämna. Min man har varit tillbaka i 6 månader nu och vi har aldrig haft några problem, jag är glad att jag inte tvivlade på Dr.GURU. Nu är jag säker på att han också kan lösa eventuella problem med snabb avlösning. Du kan också kontakta honom för hjälp nu.
   E-post: saguruu087@gmail.com

 2. S skriver:

  Sånt här har jag tvingat mig till i åratal.
  Känner igen vartenda ord du skriver.
  Fick min autism-diagnos tidigare i år och poletten föll ner.
  Hoppas du kan vila ut efter upplevelsen!

  1. Olivia skriver:

   Detta lät verkligen som en klockren beskrivning av ett autistiskt meltdown, håller med. Läs Strong female character av Fern Brady!

 3. Linda skriver:

  Först reagerade jag typ likadant som någon ovan; ”Men varför åker du ens?” men ju mer jag läste desto mer förstår jag dig och hela poängen. När man nästan tvingar sig och ger efter den där egentligen inte värda fomon. Det har ju inte med Way out West i sig att göra antar jag, utan att alla, typ alla, skall vara/är där. Undra om det hade varit likadant om man hade bokat en festival utomlands?

  Hursomhaver, skitmodigt av dig att dela med dig av alla detaljer och känslor! Jag förstår dig.

 4. Ingmari skriver:

  Bästa jag har läst på länge, extremt hög igenkänning.

 5. Klara skriver:

  Vilket jävla gnäll. Gör alla en tjänst och stanna hemma nästa gång.

  1. myrna skriver:

   jag LOVAR att försöka

 6. Lola skriver:

  Så bra skrivet! Känner igen mig så mycket. Skrämmande mycket. Och det får mig att känna mig lugn.

 7. Suck skriver:

  Vad olidligt smärtsamt detta var att läsa! Det enda som plågar dig själv är ditt ego, det blir ännu mer uppenbart när du dessutom känner en tilltro till att ditt beteende blir mer mystiskt eller okej för att du skriver denna texten.

 8. David skriver:

  Det här var bland det värsta jag någonsin läst. Problemen vissa har i detta land är så löjliga att när någon försöker skapa någon slags textkonst uifrån det så blir det så krystat att man får ont i magen. Men det är helt klart värre att Nöjesguidens smak är lika illa.

  1. elsa skriver:

   håller helt med! så världsfrånvänd, lever i sin lilla söder-bubbla krystar fram problem som är helt världslliga och extremt priviligerat haha herregud

 9. Emrik skriver:

  Åk dit helt solo utan koppling till vänner och jobb. Har jag gjort i flera år på festivaler, bio det mesta. Styr din egen tid. Oväntat brukar det dyka upp nån man vill prata med eller oväntat möte eller upplevelse

 10. Dennis Karlsson skriver:

  Herregud vad du gör livet svårt för dig själv! Du måste verkligen, verkligen gå till en psykolog. Vilket du förmodligen redan gör då du ändå verkar vara utrustad med viss självinsikt.

 11. Anku skriver:

  Otrolig litteratur 🥲

 12. Nytt fan skriver:

  Kan vara bland det bästa jag har läst, åtminstone på länge. Vilken jävla känsla för att väga in ord exakt där de hör hemma!

 13. Thelma skriver:

  Otrolig text! Hög igenkänning!

 14. Julii skriver:

  Tack för en så fin och bra text!! Man ville gråta och skratta samtidigt ;)

 15. Ann skriver:

  Inser plötsligt att jag är feldiagnostisersd och varför jag hatar festivaler och konserter

 16. Sofia skriver:

  Åh gud jag kan relatera så fruktansvärt mycket. Jag hatar konsert, jag hatar rave, jag har tycker det är läskigt med droger, men jag tänker att jag ändå behöver mina kompisar och de befinner sig i sådana miljöer. Är äldre än var du är och minns att jag var på wow kanske 2008 (?, var den ens startad då?). Var så jävla skrämd av alla ljud, alla som tryckte sig mot en, hade nån typ av rusaktig upplevelse när vampire weekend spelade för jag kunde ändå uppbåda nån liten förälskelseaktig känsla när jag såg en bildad nördig kille med busigt hår och fina ögon 🙃. Usch usch ständiga vidriga slitningar i ens stackars lilla känslovärld.

  Har nog aldrig rört mig i så fina kretsar som du haha men minns att det var en sån kamp om hur välinformerad man var kring olika band, och hur dum och bortkopplad man kände sig när man inte alls hade någon koll eller ngt intresse utan bara ville typ va på plats men platsen och människorna, allt var fientligt, och då vad jag ändå troligen ganska söt tjej med alla fördelar som det innebär.

  Vet inte alls var jag vill landa här men jag undrar om vi inte är väldigt väldigt många som plågas. Gud det är en sån utmaning att ”ha kul”. Det kräver så stor övning. Millenials beskylls för att vara självupptagna men det är ju så evinnerligt svårt att trampa omkring på sina onda fötter efter en hel dag, man fryser, det är människor precis överallt och det går knappt att uppfatta sina tankar i huvudet. Så mkt roligare och trevligare att välja en fin klänning, duscha lukta gott, fixa håret, kolla hur man ser ut i sin telefon. Haha tycker inte det bör kritiseras

 17. Freja skriver:

  Älskade att läsa. Vacker ”klagan”!

 18. Är svår kreddighet fortfarande inne? skriver:

  Nästa gång kan du hänga med mig. Är skitkul och säkert en sådan tjej som du föraktar. Men tänker att det är just därför, så får du se att det faktiskt kan va riktigt jävla bra. Sen handlar det väl om man kan slappna av. Men ska inte Nöjesguidenpeeps vara lite svåra och tråkiga?

  P.s

  Vårrullarna var topp 3, vipen var riktigt bra i år och man skippar nattklubbar och kör på dagafest. Det sen gammal.

  P.s 2
  Är en av dem som dansade på tåget. Är det inte därför man åker partytåget?

  Hej!

  1. myrna skriver:

   jag hoppas verkligen inte man läser den här texten på något annat sätt än att det är mig det är fel på. Har egentligen inget negativt att säga om själva festivalen, och definitivt inte om människor som tycker den är rolig, bara att det verkar som att det inte är för mig… Jo, det är precis vad man ska göra i partytåget, det är därför jag skriver att det är ni som är normala och jag som har problem

 19. Freya från GBG skriver:

  Att WOW blir en symbol för ditt eget och många andras mående är snyggt, även fast det egentligen inte har så mycket med WOW att göra.

  Men att inte kunna vara i stunden och närvara på RIKTIGT känns som ett STHLM’s beteende. Jag var också på den sk VIP:en och att du lyckas sitta kvar där i jakt på ett band till Coca-Colas VIP i VIP:en är extremt paradoxalt. Det får mig att undra hur gammal du är.

  Bra skrivet, det tycker jag verkligen, men vill väl mest kommentera för att merparten av STHLM:arna jag pratade med på ”VIP:en” inledde samtal med vad jag jobbar med vilket egentligen har NOLL relevans. Va i stunden och möt människor på riktigt, för du kommer inte ligga på din dödsbädd och komma ihåg hur många band du hade på armen, den gången, på WOW, i GBG..

  1. myrna skriver:

   vad tråkigt att den poängen inte framgår, hur hemskt det är att bry sig om saker som är totalt oviktiga, för det var mer det var mer det jag försökte säga än att band är viktiga. Jag hade jättegärna bara ”varit i nuet”, men är inte säker på att det alltid är något att bara bestämma sig för, andra saker spelar in. beklagar att du behövt komma i kontakt med stockholmare

   1. Freya från GBG skriver:

    Ibland, eller ofta, är hjärnan vårat största fängelse.. Men så länge man har nycklarna för att fly kommer man långt.

    Din text får mig att känna saker, då jag SÄLLAN kommenterar andras arbete, och det ju det man vill, känna saker.

    Kärlek från GBG och se mitt TED-talk fyllt med quotes på YT om du är sugen.

 20. A skriver:

  Fantastiskt skriven text. Hoppas tyvärr ändå att du åker dit nästa år och rapporterar. Vem vet, kanske du kommer tänka annorlunda då ?! :) Är det inte också en igenkänningsfaktor i festivalen som med McD du kanske kan finna ro i? ”Seek Good in Bad”

 21. Daniel B skriver:

  Det är helt ok att inte tycka om denna sortens upplevelse. Massvis med människor håller med om vad du skriver och det finns en jävla massa som inte gör det, båda har rätt, samtidigt. Dock helt irrelevant om det håller med, din upplevelse går inte att ta ifrån dig.

  Stora folksamlingar, öltält, trängsel, äcklig mat. Allt detta är helt överkomligt när man är lite småfull och inte så känslig. Om man inte tycker om och vara lite småfull och är rätt så känslig för hur folk mår, håller på med eller bara har vart på en festival för mycket. Då är det inte så konstigt att man upplever Wow som du beskriver tycker jag.
  Jag brukade älska Wow och vara lite småpackad, slutade dricka började gå på burns istället och nu är barerer, Wow och diverse konserter typ outhärdliga för mig. Känner mig som ett freak ibland. Men det är ok att inte gilla det alla andra gillar har jag insett. Och nu söker jag mig till det jag verkligen vill (som tyvärr inte infattar de vänner jag hade när jag gick på wow).
  Kanske dags att börja söka efter det du faktiskt vill och är intresserad av? Kanske låta detta vara ett avslut på allt det där du gör som du eg inte vill? Att inte låta rädsla kontrollera mina val, det är fan det bästa jag gjort!
  Se till att njut lite av Jomo (joy of missing out) nästa år det är Wow, och gör något som ingen annan gör istället. Who knows, kanske dina vänner som har fomo istället 😉?
  Tack för att du delar av din upplevelse,

 22. Johanna skriver:

  Stor igenkänning och kram ❤️

 23. Arvid Oloffson skriver:

  Jag är en gift man som hade ett missförstånd med min fru eftersom vi inte kunde föda barn. Jag blev förblindad och förolämpade min fru genom att berätta för henne att hon är orsaken till allt. Men jag visste aldrig att någon annan var orsaken till problemet. En dag tänkte jag på saker och jag ringde min fru för att fråga henne var våra problem kom ifrån. Hon visste aldrig vad hon skulle säga, som man orkade jag inte längre så jag förklarade saker för en vän som introducerade mig för en andlig man vid namn Voodoo Lord som skulle ge mig en lösning som jag inte kommer att ångra i livet. Jag kontaktade den andlige mannen, förklarade min situation för honom och han berättade för mig vad som behövde göras. Efter en månad blev min fru gravid och jag var väldigt exalterad över det eftersom det är vad jag har väntat på i flera år, allt tack vare Voodoo Lord för det fantastiska han gjorde för min familj. Var inte blyg för dina livsproblem, kontakta Voodoo Lord på Whatsapp: +2348097014925…. maila voodooconnect60@gmail.com för att åtgärda eventuella problem som stör dig.

 24. This is one of the very best articles. I’m interested in this content.

 25. bmi calculator skriver:

  calculate bmi free.

 26. Anonym skriver:

  Det är inga problem utan en lösning, utan bara om du söker hjälp på rätt ställen. Jag hade en fruktansvärd röra i mitt äktenskap eftersom min man lämnade mig för en annan kvinna efter 5 års äktenskap och det chockerande är att vi inte hade någon form av missförstånd, jag visste direkt
  något var fel eftersom jag vädjade till honom att komma hem men han vägrade och betedde sig konstigt mot mig detta fick mig att söka hjälp och jag hade turen att stöta på en trollcasters kontakt på nätet som kom till en man som skrev om hur voodoo lord hjälpte honom att vinna stort i lotteriet. Jag kontaktade voodoo lord och förklarade min situation för honom, han ställde några frågor till mig som jag gav korrekta svar på, jag gav honom även lite pengar för att köpa saker som han ska använda till sitt arbete och efter tre dagars spellcasting kom jag hem från kl. jobba och träffade min man hemma och försökte redan spela trevligt och sött mot mig. kontakta honom Whatsapp: +2348097014925 eller e-post: voodooconnect60@gmail.com

 27. You have really creative ideas. It’s all interesting I’m not tired of reading at all.

 28. 123bet vip skriver:

  This is very good thanks for publishing this blog to everyone..
  123bet vip

 29. Ulla Lind skriver:

  Jag gick igenom svåra tider med olika män, hittade sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig med ord. Vi bodde ihop ett tag och var lyckliga tills vi hade för många bråk och gjorde slut. Jag trodde att jag kunde gå vidare, men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde honom för alltid. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, så jag kontaktade voodoo-herren och visste hur han hade hjälpt andra människor. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen, och efter 48 timmar kom resultatet, han kom tillbaka till mig och vi kom överens igen. Nu är kärleken och lyckan tillbaka och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar voodoo herre för hans osjälviska hjälp till mig. Hans e-postadress: voodooconnect60@gmail.com och WhatsApp också +234 8097014925

 30. anonym skriver:

  Jag vill bara ta ett nytt tillfälle att vittna om vad den här stora spellcaster Voodoo Lord har gjort för mig igen. När jag först kontaktade honom hjälpte han mig att återställa fred, kärlek och lycka i mitt äktenskap genom att göra mig gravid och även få min man att sluta vara otrogen och börja bete sig ansvarsfullt. Och nu fick han precis min man att få sin långa befordran på sin arbetsplats med andra förmåner. Nu är det ännu en nivå av lycka i min familj på grund av denna fantastiska, kraftfulla och effektiva spellcaster. Kontakta honom nu och be honom om hjälp med hans kontaktuppgifter voodooconnect60@gmail.com du kan också använda whatsapp + 234 8097014925… Han kan göra underverk, han har gjort underverk för mig igen för andra gången.

 31. The way you describe in this blog is amazing. This is information that will be of use. I appreciate you very much
  สมัคร bg casino

 32. SUSAN BENSON skriver:

  Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

  Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp – Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering – Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta på 3%.
  * Höga godkännanden
  * Flexibel återbetalning – Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
  * Enkel onlineansökan.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
  E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

 33. bet game skriver:

  I know you are good and have a good sense of writing articles. There are interesting things about everything.

 34. Nira Shalom skriver:

  Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare. Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
  Tacka mig senare!

 35. 123เบท skriver:

  Great article, thanks for putting this together. This is obviously a great post. 123เบท

 36. Daniel M. Bowens skriver:

  I like the helpful info you provide in the articles. I will bookmark

  Free Tablet with Medicaid

 37. kanpat88 skriver:

  Thank you. It’s good for me. venus casino ขั้นต่ำ 10 บาท

 38. Get Info skriver:

  ”Jag ska aldrig mer åka till Way Out West” translates from Swedish as ”I will never go to Way Out West again.” It appears to be a statement of someone’s intention not to attend the Way Out West festival in the future. The Way Out West festival is a popular music festival held in Gothenburg, Sweden.

  Based on the statement, here are some potential benefits or reasons a person might have for not attending the Way Out West festival again:

  1. **Cost Savings:** Festivals can be expensive. By not attending, one could save on ticket prices, transportation, accommodations, and other related expenses.

  2. **Avoiding Crowds:** Large festivals can be crowded, which might not be enjoyable for everyone. Some people prefer more intimate or less populated events.

  3. **Time Commitment:** Attending a multi-day festival can take up a significant amount of time. By not going, that time could be used for other activities or relaxation.

  4. **Personal Preferences:** Musical lineups change every year. If a person doesn’t find the lineup appealing, they might choose not to attend.

  5. **Environmental Concerns:** Large events can have environmental impacts. Some people might choose not to attend to minimize their carbon footprint or reduce waste.

  6. **Health and Safety:** In the context of events like a pandemic, avoiding large gatherings could be seen as a health precaution.

  7. **Past Experience:** If someone had a negative experience at a previous Way Out West festival, they might be hesitant to attend again.

  It’s essential to note that the decision to attend or not attend a festival is deeply personal, and everyone’s reasons can vary. The above are just potential benefits based on the statement, and the actual reasons can be diverse and unique to each individual.

 39. Alesha skriver:

  This Blog post is amazing,

  1. Mui skriver:

   I like the helpful information you provide in the articles. I will bookmark,

 40. loooi skriver:

  This is very good thanks for publishing this blog to everyone.

 41. This blog is loaded with the information and very helpful.

 42. UFABET skriver:

  UFABET is a game camp that is suitable for bettors who have little money to bet. Because the website gives away free credit. Just come in and apply for membership and receive 100% free credit immediately. You can also use the free credit to try playing games for free.

 43. ColoringPagesWK skriver:

  Rainbow Friends coloring pages provide a fun and engaging activity for kids of all ages. Whether they’re fans of Roblox or just enjoy coloring, these pages offer a world of possibilities for creative exploration and learning. By encouraging children to explore their artistic skills, learn more about Roblox, and develop various skills and character traits, Rainbow Friends coloring pages can be an excellent addition to any child’s educational journey.

 44. john david skriver:

  ”I’m really disappointed with my experience at Way Out West. The ‘All of Us Are Dead‘ jackets were overpriced, and the event itself didn’t live up to my expectations. I expected more from the festival. It’s safe to say that I won’t be attending again. Did anyone else feel the same way about this year’s event?”

 45. johnwick skriver:

  We want our consumers to enjoy the luxury of a high-quality jacket at a reasonable price. Our low rates allow us to reach out to audiences all around the country. Customers should be able to purchase the what the fuck is really going on jacket of their desire.

 46. Writing interesting articles on this topic This made me think and look forward to reading more.

 47. 123พลัส skriver:

  I really want to thank you for the action you took to save this site. I hope to see the blog that I comment

 48. Thank you for sharing . Very helpful info specially the last part I care for such information much.

 49. Deean Mira skriver:

  thanks for share your blog is so good app development

 50. adba eidad skriver:

  t efter upplevelsen! Now

 51. This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information

 52. This is what I am very interested in. You have a unique idea to put into this article.

 53. yati singhal skriver:

  Your experience matters, and it’s important to make choices that feel right for you. Thanks for sharing your perspective. Everyone’s festival journey is unique! 🎶✌️ #WayOutWest #PersonalChoice

 54. shalisha skriver:

  I can’t wait to experience Way Out West – such an exciting event! It’s a must for music and festival lovers.
  Hulu ad blocker is a browser extension that helps block advertisements while streaming content on the platform, it prevents ads from playing during TV shows, movies, and series that allow you to watch your favorite programs and shows without any disruptions.

 55. shalisha skriver:

  I can’t wait to experience Way Out West – such an exciting event! It’s a must for music and festival lovers.Look no further than a YouTube party! Enjoy YouTube with your friends, or loved ones, no matter where you are. Use live chats, videos, and calls to talk and have fun together. It’s like having your own showtime parties, even if you’re far away!

 56. shalisha skriver:

  I can’t wait to experience Way Out West – such an exciting event! It’s a must for music and festival lovers.
  Let’s party now with Amazon Prime Watch Party, you and your friends can watch Prime Video together. No matter how far apart you are, have a blast with synced videos, chatting together, and even making video calls while using your favorite streaming site.

 57. The journey from novice to expert in data science is both challenging and rewarding. It requires dedication, continuous learning, and a passion for unraveling the mysteries hidden within data. Whether you aim to solve real-world problems, conduct groundbreaking research, or make a positive impact on society, data science offers a path to achieving your goals. So, start your journey, embrace the challenges, and embark on an adventure of discovery and innovation in the world of data science. Learn more Data Science Course in Pune

 58. Alice skriver:

  det känns bra att äntligen ha ett lån efter några misslyckade försök, jag har precis fått mitt lån från detta bra företag – LAPO. Gör klokt i att kontakta dem om du behöver ett snabblån, kontakta dem nu via detta mail: lapofunding960@gmail.com

  1. Arina Maxwell skriver:

   Uttnyttja den banbrytande tekniken hos Armasight Sidekick 320 för förbättrad utomhusutforskning, och komplettera den med effektiviteten hos Remoty, en robust programvara för närvaro- och ledighetsspårning. Denna unika kombination erbjuder toppen av precision i både nattseendeförmåga och arbetskraftshantering, effektiviserar operationer i olika miljöer samtidigt som den säkerställer säker och effektiv personalövervakning, allt till ett exceptionellt värde.
   https://remoty.dev/attendance-tracker-software/

 59. Android app developer have revolutionized the way we experience events like Way Out West. These apps provide a convenient and immersive platform for music lovers to engage with their favorite artists and discover new ones. From browsing artist lineups to accessing exclusive content, these apps enhance the festival experience by putting everything at our fingertips.

 60. Steffan skriver:

  SevenMentor | Best institute for UI/UX Design Course in Pune. The complete course covers all aspects of UI and UX design systems. Start learning today.

 61. This was one of the things I really wanted.Thank you so much for sharing.

 62. Embark on a Journey of Opulence and Intimacy with Call Girls in Islamabad
  Welcome to a world where opulence and intimacy intertwine, setting the stage for your deepest desires to reach their zenith. Our distinguished Call Girls in Islamabad are more than just companions; they embody sophistication, beauty, and charm, promising an array of extraordinary experiences that will leave you craving for more.

 63. Vishakha Singh skriver:

  Learning Java ensures a robust foundation for a better future in technology. As a versatile, object-oriented language, Java is employed in diverse domains, from web development to mobile apps and enterprise systems. Its platform independence and wide adoption make Java developers highly sought-after. Mastering Java equips you with essential skills for building scalable, reliable applications, fostering career opportunities. Furthermore, Java’s stability and continuous evolution guarantee its relevance, making it a wise investment for a future-proof skill set in the dynamic landscape of programming and software development.

  Java Classes in Pune

 64. Introducing the Pelle Pelle World Renown White Leather Jacket—a pinnacle of sophistication and urban style. Immerse yourself in the luxury of pristine white leather, expertly crafted by Pelle Pelle’s renowned artisanship. This iconic jacket stands as a symbol of urban prestige, with its distinctive design and meticulous attention to detail. Whether you’re navigating city streets or making a bold statement at an event, the World Renown White Leather Jacket is a testament to Pelle Pelle’s legacy of blending quality, style, and an unmistakable sense of global influence. Elevate your wardrobe with this statement piece and embrace the world-renowned allure of Pelle Pelle’s urban fashion.

 65. Universal Jacket skriver:

  Step into the world of espionage and adventure with the Agents of Shield S07 Clark Gregg Jacket. Inspired by the iconic character portrayed by Clark Gregg in the seventh season of the hit TV series, this jacket embodies the sleek and sophisticated style of a seasoned agent. Picture a blend of modern tailoring and covert charm, reflecting the character’s journey through time and space. Whether you’re a fan of the show or simply seeking a jacket that exudes mystery and cool, the Agents of Shield S07 Clark Gregg Jacket is a wearable tribute to the thrilling world of secret agents and intergalactic intrigue.

 66. Universal Motors skriver:

  In the age of digital content, you have a right to a break! Not only are your thoughts and points of view thoughtful, but they are also presented in an eye-catching manner. Every vehicle from Universal Motors is a tribute to style and precision, elevating driving from a just functional mode of transportation to an occasion to celebrate the remarkable. Select Universal Motors to experience driving like never before—where freedom of the road and innovation meet.

 67. Zoe skriver:

  The cancelled dates tune could be a quirky anthem! Much like planning a melody, navigating life’s changes is an art. Just as considering Eyelid bag surgery dubai refines appearance, embracing life’s shifts with humor harmonizes our experiences, making even canceled dates part of our unique melody.

  1. SafeToto.02 skriver:

   It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
   ->-> 바카라사이트

 68. Vishakha Singh skriver:

  Java’s versatility fuels growth across diverse fields. In finance, it powers robust backend systems; in web development, Java EE ensures scalable solutions. Android app development relies on Java, enhancing the mobile landscape. Its adaptability makes Java a cornerstone in various sectors, fostering continuous expansion and career opportunities.

  Java Course in Pune

 69. You present a very well-written article and with some awesome information which is very helpful.

 70. gazelleflatbread skriver:

  ”JAG SKA ALDRIG MER ÅKA TILL WAY OUT WEST” låter som en gripande och ärlig berättelse. Texten verkar bära på starka känslor och erfarenheter, och musiken kompletterar perfekt den emotionella tonen. Det är imponerande hur konstnären kan förmedla så mycket känsla på ett så personligt sätt. Låten skapar verkligen en stark koppling och får lyssnaren att reflektera över egna upplevelser. En gripande och minnesvärd musikalisk upplevelse! 🎶✨

 71. kleurplaten skriver:

  Jag ska aldrig mer åka till Way Out West” translates to ”I will never go to Way Out West again” in Swedish. Without specific context about the reason behind this statement, it appears as a personal decision or a negative experience related to the Way Out West event or location. It would be interesting to know more about the person’s experience and reasons for not wanting to return.

 72. ShaunHarper skriver:

  Din artikel är jättebra. Men jag vill verkligen hitta artiklar om spel. För jag gillar verkligen att spela spel och jag har precis spelat de flesta spelen på https://techloky.com/. Nu måste jag hitta namnen på de nya spelen.

 73. Invovision is the ultimate hub for a wide range of IT solutions. Whether you’re seeking SEO strategies, graphic design expertise, or development services for web, apps, or Odoo customization, we’ve got you covered. Our commitment to a client-centric approach ensures personalized solutions that guarantee reliability, scalability, and security. Join us on a digital journey where your success takes center stage.

 74. Ameliabran skriver:

  ”Thanks for motivating me! Dedicated to producing top-tier, engaging content for impactful backlinks.”womens barbie hoodie

 75. Ameliabran skriver:

  ”Grateful for your encouragement! I’m committed to consistently crafting compelling content for effective backlink generation.”
  womens barbie hoodie

 76. Ameliabran skriver:

  ”Thankful for your support! Committed to creating top-notch content that resonates and builds valuable backlinks.”
  womens barbie hoodie

 77. Ameliabran skriver:

  ”Your support is invaluable! Thanks for motivating me to consistently create top-tier content for impactful backlinks.”
  womens barbie hoodie

 78. Ameliabran skriver:

  ”Appreciate your encouragement! Committed to crafting compelling content that resonates and builds valuable backlinks.”
  womens barbie hoodie

 79. Ameliabran skriver:

  ”Thanks for your support! My commitment: consistently producing top-tier content for effective backlink building.”
  womens barbie hoodie

 80. james smith skriver:

  Each sentence is a philosopher’s stone, transmuting the leaden questions of readers into the gold of enlightened answers.I Love La Hoodie

 81. james smith skriver:

  Your narratives are like whispers, carried on the winds of curiosity, softly beckoning readers to explore the realms of knowledge.I Love La Hoodie

 82. Netflix party skriver:

  I totally get where you’re coming from, Myrna. Travel mishaps can really leave a lasting impression. Your experience at Way West sounds like a rollercoaster! Do you have any tips for fellow travelers to avoid similar situations?

 83. lucas skriver:

  black pelle pelle jacket exudes metropolitan sophistication. This famous item adds a classy and adaptable touch to your wardrobe by skillfully fusing traditional design with a contemporary edge. A black Pelle Pelle jacket’s classic appeal will elevate your look and make a statement in any situation.

 84. I like this blog. Thank you for sharing this information.
  Gothic Clothing

 85. Jacket Hunt skriver:

  I like this blog. Thank you for sharing this information.
  Gothic jacket mens

 86. Incredible blog post! Your writing is not only informative but also captivating. I found myself completely immersed in the content. Can’t wait to explore more of your articles

 87. SMM Panel skriver:

  I am for the first time here. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. Nice knowledge gaining article. This post is really the best on this valuable topic. I hope to present something back and help others such as you helped me. cheap smm panel

 88. isha dulhani skriver:

  Sevenmentor offers a comprehensive Salesforce course in Pune, designed to equip individuals with the skills and knowledge necessary to excel in the dynamic field of customer relationship management (CRM). This specialized training program covers key Salesforce concepts, including administration, development, and implementation, ensuring participants gain a deep understanding of the platform’s functionalities. The course, delivered by experienced instructors, combines theoretical learning with hands-on practical sessions, enabling students to work on real-world scenarios. Sevenmentor’s commitment to providing quality education is reflected in their state-of-the-art facilities and personalized attention to each student. Whether you are a beginner looking to start a career in Salesforce or a professional aiming to enhance your skills, Sevenmentor’s Salesforce course in Pune offers a structured and effective learning experience.
  visit- Salesforce training in Pune

 89. I like this blog. Thank you for sharing this information.
  Goth Clothes

 90. Kwang Seng skriver:

  Campus Rangers International School Kuala Lumpur stands as a beacon of holistic education, shaping the academic and personal growth of students across various stages of their educational journey. Our commitment spans from preschool, established in 2019, to primary and secondary levels. Boasting a dedicated team of over 40 qualified and experienced teachers, we uphold a standard of academic excellence while placing equal emphasis on co-curricular activities.

  1. Kwang Seng skriver:

   PentagonPlus, established in 2009, stands out as a prominent talent capital consulting and recruitment company in Malaysia. Our core mission revolves around forging connections between the right individuals and the right employment opportunities. At the heart of our approach is a commitment to viewing talent capital holistically, moving beyond traditional metrics like paper qualifications to identify character and attitudes that align seamlessly with the requirements of the job.

 91. I-Chapter skriver:

  i-Chapter Pte. Ltd. stands as a premier interior design firm in Singapore, renowned for its excellence in crafting innovative and personalized interiors for both commercial and residential spaces. With a commitment to creating spaces that reflect the unique needs and preferences of our clients, we take pride in our ability to transform concepts into reality.

 92. ALEX skriver:

  Celebrate the holidays with the bray wyatt christmas sweater, a festive and uniquely themed garment inspired by the enigmatic WWE superstar. Adorned with iconic symbols and elements that reflect Bray Wyatt’s character, this sweater is a perfect blend of yuletide cheer and wrestling fandom. Spread the joy of the season with a touch of the unpredictable and mysterious charm embodied by Bray Wyatt.

 93. Mark Donald skriver:

  Click Here to Buy: https://wowmedz.com/product/vidalista-20-mg-tadalafil/

  The active ingredient in Vidalista 20 is Tadalafil, which is a phosphodiesterase type 5 (PDE5) inhibitor. PDE5 is an enzyme that causes the blood vessels in the penis to constrict, which decreases blood flow and makes it difficult to achieve an erection. By inhibiting PDE5, Vidalista 20 increases blood flow to the penis, which helps a man achieve and maintain an erection during sexual stimulation.

  Vidalista 20 is a higher dose of the drug than some other available dosages, and it is usually prescribed for men who have more severe cases of ED. The tablet should be taken orally with a glass of water, and it is recommended to take it 30 minutes to an hour before sexual activity. The effects of Vidalista 20 can last for up to 36 hours, which means that it can provide a longer window of opportunity for sexual activity.

 94. Mark Donald skriver:

  Click to Buy: https://wowmedz.com/product/vidalista-80-mg-black/

  Vidalista 80 is a popular and effective medication used to treat erectile dysfunction (ED) in men. It contains Tadalafil as its active ingredient, which is a phosphodiesterase type 5 (PDE5) inhibitor. This medication works by increasing blood flow to the penis, which helps a man achieve and maintain an erection during sexual stimulation.

  Vidalista 80 is a higher dose of the drug than some other available dosages, and it is usually prescribed for men who have more severe cases of ED. The tablet should be taken orally with a glass of water, and it is recommended to take it 30 minutes to an hour before sexual activity. The effects of Vidalista 80 can last for up to 36 hours, which means that it can provide a longer window of opportunity for sexual activity.

 95. Mark Donald skriver:

  Click Here to Buy: https://wowmedz.com/product/vilitra-40-mg/

  Vilitra 40 is a medication that contains Vardenafil, which is a phosphodiesterase type 5 (PDE5) inhibitor.

  Vilitra 40 works by increasing blood flow to the penis during sexual stimulation, which helps to achieve and maintain an erection. However, it is important to note that sexual stimulation is required for the medication to work effectively.

  To take Vilitra 40, it is recommended to follow the instructions provided by your doctor or as indicated on the medication label. The usual dose is one tablet taken orally, with or without food, about 30 to 60 minutes before sexual activity. It is important to avoid taking more than one tablet in a 24-hour period.

 96. SMM Panel skriver:

  This content is simply exciting and creative. I have been deciding on a institutional move and this has helped me with one aspect. Best smm panel

 97. IBC BET skriver:

  Thank you for shedding light on this topic! Your article provided clarity and valuable insights.
  Free Credit Rm88

 98. Thank you for providing such a well-researched and informative article.
  Test ID Mega888

 99. Jili Malaysia skriver:

  Thanks for the enlightening article! It’s great to have access to such helpful information.
  jili fishing Game

 100. Scotland Package skriver:

  if you want to book a international travel packages or flight tickets so contact us via website https://scotlandpackage.com/packages/tour-packages-to-scotland

 101. Website Template skriver:

  Medicare is a Fully Responsive Medical HTML Template with Unique and eye-catching Designs. This Template can be a Perfect Option for those People who are Planning to Launch a Medical Website to Promote their Hospital. The price of this Template is Reasonable and you can also Customize it the way you want.

 102. SAFE TOTO skriver:

  I’m impressed by the thorough research evident in this article. It’s evident that the author is passionate about the subject. 온라인카지노

 103. I appreciate the time and effort you invested in crafting such a thought-provoking piece.

 104. I appreciate the time and effort you invested in crafting such a thought-provoking piece.cách kiếm tiền online

 105. หวยบี skriver:

  The depth of research and clarity of presentation in your writing are remarkable.

 106. Wedding Venues In GT Karnal Road Book Farmhouses, Banquet Halls, Hotels for Party places at GT Karnal Road Ever thought of enjoying a multi-theme Wedding Function while being at just ono then you must not have visited Farmhouses.

 107. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ,
  ->-> 온라인카지노 .COM

 108. Ameliabran skriver:

  ”Grateful for your encouragement; focused on crafting valuable content for authentic backlinking.”
  Taylor Swift Chiefs Sweatshirt

 109. SMM Panel skriver:

  I am for the first time here. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. Nice knowledge gaining article. This post is really the best on this valuable topic. I hope to present something back and help others such as you helped me. Indian smm panel

 110. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노 검증업체 .COM

  1. OB5 WhatsApp skriver:

   There is an app that is widely used in communication call OB5 WhatsApp. Go and grab to communicate with your family and fruends.

 111. CAS Abaya skriver:

  Whether you’re looking for a simple and Online Abaya Shops, an Emirati-inspired design, or a luxury statement piece, our collection has something for everyone Our online store casbasics.com,

 112. Limo in UAE skriver:

  I found post to be good. The shared are greatly appreciated

 113. safetoto1111 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노검증업체.COM

 114. ShubhhSharma skriver:

  Explore top-notch Java Course in Ahmednagar at SevenMentor. Our expert-led courses cover the A to Z of Java programming, providing a solid foundation for beginners and advanced learners. With practical sessions and an industry-relevant curriculum, SevenMentor ensures you master Java skills for success.

 115. Priya singh skriver:

  The Data Science Course in Pune is expanding due to the requirement to extract meaningful insights to guide corporate operations and the influx of massive amounts of data. Professionals can select from a wide range of fascinating positions.
  Data is present everywhere! Global corporations often collect data on a range of work-related topics, and they usually use this data to extract valuable insights that could guide future decisions. With Data Science training in Pune, businesses can better understand consumer behavior and adjust operations, products, services, and other areas of their organization.

  Data science offers a promising avenue for building a stable future. As businesses increasingly rely on data-driven insights, the demand for skilled data scientists continues to soar. This field not only provides lucrative career opportunities but also ensures resilience in an ever-evolving job market. The ability to analyze, interpret, and derive meaningful conclusions from vast datasets positions individuals at the forefront of innovation.

 116. SafeToto.02 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트

 117. AI Development Service

  https://www.daffodilsw.com/ai-development-services/

  Web application development is a specialized area of software engineering focused on the creation and maintenance of software applications that are accessed through web browsers. A web application development company specializes in bringing these digital solutions to life, catering to a variety of business needs, from e-commerce to enterprise-grade systems. One such company that stands out in this field is Daffodil Software.

 118. AI Development Company

  https://www.daffodilsw.com/ai-development-company/

  As an AI development service provider, a company typically offers expertise in developing smart applications that are embedded with AI capabilities. This includes integrating AI into existing business processes, developing AI-powered products from scratch, and providing consultative insights to leverage AI for competitive advantage.

 119. Healthcare Software Development Services

  https://www.daffodilsw.com/healthcare-software-development-services/

  Healthcare software development services are specialized offerings that cater to the unique technological needs of the healthcare industry. These services involve the creation and implementation of tailored software solutions designed to improve patient care, streamline clinical workflows, enhance data management, and ensure compliance with industry regulations such as HIPAA in the United States.

 120. Software Development Services

  https://www.daffodilsw.com/software-development-services/

  Software development services are a cornerstone in the tech-driven world, offering a comprehensive suite of solutions for businesses looking to innovate, streamline, or expand their digital capabilities. These services cover the entire lifecycle of software creation, from conceptualization and design to development, testing, deployment, and maintenance.

 121. UI/UX Design Services

  https://www.daffodilsw.com/ui-ux-design-services/

  Daffodil Software is an IT services company that may offer UI/UX Design Services as part of its portfolio. While I don’t have specific information about Daffodil Software’s offerings post my last update, typically, a company like Daffodil would offer UI/UX services to help businesses improve their digital products and ensure that they are engaging and easy to use for their customers.

 122. eCommerce Development Services

  https://www.daffodilsw.com/ecommerce-development-services/

  eCommerce development services refer to the professional services offered by companies like Daffodil Software to create, maintain, and optimize online stores or eCommerce platforms. These services can include a wide range of tasks such as custom eCommerce website design, shopping cart development, payment gateway integration, product management, user experience optimization, mobile commerce development, and more.

 123. SafeToto23 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

 124. The information presented here is eye-opening. It’s essential for everyone to be aware of these developments.
  Website Design Service in Florida

 125. I appreciate the thorough research and clear presentation of facts in this article. Well done!
  dharamshala adventure

 126. It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트

 127. Well explained . Thank you for great information you can check our website and blog also
  STP Plant Manufacturer ..

 128. Alfalah Books skriver:

  I’ve sworn off Way Out West, where the memories are too loud against the silence of my resolve. Each echo of laughter and music now just a reminder of moments I’d rather leave behind. It’s a chapter closed, a festival faded into the backdrop of my past.

  Income Tax return file services in Pakistan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp