Håller Kardashian-imperiet på att fallera? Premiär för säsong 18!

1:00 28 Mar 2020

ÄNTLIGEN. Dagen är kommen då vi, Max och Michelle, har fått exklusiv tillgång till förhandsvisningen av Keeping up with the Kardashians. Vi skulle vilja tack gud, våra föräldrar och underbara fans… utan er vore ingenting möjligt. <3 Och till alla struggling creatives out there: stay strong, dreams really do come true!!

Den 27e mars hade det första avsnittet av säsong 18 premiär på Hayu och Keeping up har därmed officiellt blivit vuxen. Men till skillnad från andra kärleksbarn är det hon som som har lärt oss allt vi kan. :’)

Såååå förbered er på en fulländad recap av veckans viktigaste timme:

 

Vi börjar med den här otroliga skärmdumpen på Kris. För visst har hon något slags blurry filter på sitt ansikte? Hon har aabsolut skaffat en ny skin-smoothing editor för den här säsongen and honestly? Vi unnar henne det.

 

Här har vi då en skärmdump från när Kim berättar för sina bästisar att hon bjudit in Tristan, Khloés ex, till middagen. Ett förfärligt beslut eftersom Tristan är satan själv. Kim däremot, hon har aldrig varit lyckligare. Hon ÄLSKAR att de har Tristan till sitt förfogande som en härlig liten krydda som kan hetta upp stämningen när det behövs.

 

Kim är “on a cleanse today” så hon dricker någon slags smoothie istället för den extremt o-cleansande maträtten sallad, som de andra äter.

 

Största skillnaden mellan den här och tidigare säsonger är att Kylie är med mer. Äntligen verkar hon ha insett värdet i att kunna exponera och utveckla sitt varumärke inför en enorm publik. 👍

Vet dock inte hur smart exponering det här är för det enda vi lär oss är att Kylies arbetsmoral är under all kritik. Hon har ett enormt samarbete med Balmain i Paris men är för sjuk för att närvara under modevisningen och fullfölja projektet. Så Kris får helt enkelt krishantera – or should we say ~ krishantera ~ nej gud förlåt

 

Och hääär har vi då när Kris försöker muta Kim med 400 000 dollar för att komma till Paris och rädda Kylies Balmain-show.

Hur det går med showen får vi se i nästa avsnitt, men som Kim säger: “If it were me I’d go on my deathbed. I’d get a steroid shot and get on the plane.” Och DET, kära läsare, är anledningen till varför Kimberly Noelle är Kim mf Kardashian West.

 

Sen har vi det här IKONISKA bråket som var… förvånansvärt seriöst? Absolut att man kunde se dem dra på munnen för de visste att det här är bra TV, men slagen kändes så genuina? Kourtney borrade liksom in sina naglar i Kims arm. :S 

Samtidigt som man vill säga till Kourtney att suck it up så är hennes frustration över att vara reality-stjärna kanske det mest realistiska som någonsin hänt reality-tv?

 

Den fjärde väggen fallerar mer och mer i Kardashian-imperiet och jag tycker det är så spännande!! Säsong 18, love to see it! 

<3 Bless this mess!!! <3

// Michelle

 

2 kommentarer | “Håller Kardashian-imperiet på att fallera? Premiär för säsong 18!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jehonna skriver:

  Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
  Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

 2. amelia skriver:

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för snabbt svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp