Håller Kardashian-imperiet på att fallera? Premiär för säsong 18!

1:00 28 Mar 2020

ÄNTLIGEN. Dagen är kommen då vi, Max och Michelle, har fått exklusiv tillgång till förhandsvisningen av Keeping up with the Kardashians. Vi skulle vilja tack gud, våra föräldrar och underbara fans… utan er vore ingenting möjligt. <3 Och till alla struggling creatives out there: stay strong, dreams really do come true!!

Den 27e mars hade det första avsnittet av säsong 18 premiär på Hayu och Keeping up har därmed officiellt blivit vuxen. Men till skillnad från andra kärleksbarn är det hon som som har lärt oss allt vi kan. :’)

Såååå förbered er på en fulländad recap av veckans viktigaste timme:

 

Vi börjar med den här otroliga skärmdumpen på Kris. För visst har hon något slags blurry filter på sitt ansikte? Hon har aabsolut skaffat en ny skin-smoothing editor för den här säsongen and honestly? Vi unnar henne det.

 

Här har vi då en skärmdump från när Kim berättar för sina bästisar att hon bjudit in Tristan, Khloés ex, till middagen. Ett förfärligt beslut eftersom Tristan är satan själv. Kim däremot, hon har aldrig varit lyckligare. Hon ÄLSKAR att de har Tristan till sitt förfogande som en härlig liten krydda som kan hetta upp stämningen när det behövs.

 

Kim är “on a cleanse today” så hon dricker någon slags smoothie istället för den extremt o-cleansande maträtten sallad, som de andra äter.

 

Största skillnaden mellan den här och tidigare säsonger är att Kylie är med mer. Äntligen verkar hon ha insett värdet i att kunna exponera och utveckla sitt varumärke inför en enorm publik. 👍

Vet dock inte hur smart exponering det här är för det enda vi lär oss är att Kylies arbetsmoral är under all kritik. Hon har ett enormt samarbete med Balmain i Paris men är för sjuk för att närvara under modevisningen och fullfölja projektet. Så Kris får helt enkelt krishantera – or should we say ~ krishantera ~ nej gud förlåt

 

Och hääär har vi då när Kris försöker muta Kim med 400 000 dollar för att komma till Paris och rädda Kylies Balmain-show.

Hur det går med showen får vi se i nästa avsnitt, men som Kim säger: “If it were me I’d go on my deathbed. I’d get a steroid shot and get on the plane.” Och DET, kära läsare, är anledningen till varför Kimberly Noelle är Kim mf Kardashian West.

 

Sen har vi det här IKONISKA bråket som var… förvånansvärt seriöst? Absolut att man kunde se dem dra på munnen för de visste att det här är bra TV, men slagen kändes så genuina? Kourtney borrade liksom in sina naglar i Kims arm. :S 

Samtidigt som man vill säga till Kourtney att suck it up så är hennes frustration över att vara reality-stjärna kanske det mest realistiska som någonsin hänt reality-tv?

 

Den fjärde väggen fallerar mer och mer i Kardashian-imperiet och jag tycker det är så spännande!! Säsong 18, love to see it! 

<3 Bless this mess!!! <3

// Michelle

 

En kommentar | “Håller Kardashian-imperiet på att fallera? Premiär för säsong 18!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Christy Walton skriver:

    !!!!!!!!!!!etar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp