Läckta terapisamtal mellan Johnny Depp och Amber Heard – blev Johnny misshandlad av Amber?

7:23 25 Mar 2020

De senaste veckorna har The Daily Mail lyckats få tag på ljudklipp från terapisamtal mellan Johnny Depp och Amber Heard. Trigger warning för fysiskt och psykiskt misshandel.

Kalla mig en ängel men det känns extremt moraliskt korrupt att ha såhär mycket insyn i främlingars liv. Men what to do relationer och mörker är ju spännande och jag är nog inte ensam om att vilja veta varför hashtagen #JusticeForJonny har trendat sååå nedan har jag sammanställt all info. Låt oss börja med en tidslinje:

-Amber Heard och Johnny Depp träffades på inspelningen av The Rum Diary och gifte sig 2015. Amber är 23 år yngre än Johnny.

-2016 ansökte Amber om skilsmässa och anklagade Depp för fysiskt misshandel. Men Amber tog sen tillbaka sin anmälan.

-2018 publicerades en artikel i The Washington Post skriven av Amber där hon beskriver sig som ett offer av våld i hemmet och ambassadör för kvinnors rätt i samhället.

-Då stämde Depp henne på 50 miljoner dollar för att hon i artikeln hintar om att han är en kvinnomisshandlare vilket ledde till att han fick sparken från Pirates of the Caribbean-serien. Depp menar att det snarare var han som var offer av våld i hemmet. 

-Sen fortsätter konflikten mellan dem. Hon anklagar honom för att vara ett monster med bildbevis på blåmärken; han anklagar henne för att hon har fabricerat alla bevis och att blåmärkena är smink.

 

Ni hör ju. Min slutsats i det hela var: Johnny Depp är en gaslighting, misshandlande man. Jag var besviken, men inte förvånad.

However, när jag hörde de läckta ljudklippen här om veckan förändrades min syn på situationen. Nedan har jag översatt och sammanfattat utvalda soundbites.

 

Johnny: När du börjar flippa, så får jag inte ens chansen att göra mig hörd – det är maniskt och ilsket, vafan Amber?

Amber: Jag blir arg. Det är mänskligt. Man blir arg i en sån här situation.

J: Men försök, låt oss båda försöka. Om det finns ilska, om det finns något som verkligen väcker ilska hos oss båda, låt oss försöka undvika fysiskt bråk. Försök ta upp det utan att hoppa på varandra för allt det kommer leda till är ett berg av förakt och hat.

A: Du tar mig för givet.

J: Det är inte sant, det är inte sant. Jag är inte den som kastar grytor och allt möjligt på mig.

A: Det är annorlunda, bara för jag kastar grytor och stekpannor betyder det inte att du inte kommer och knackar på min dörr.

 

Och sen en konversation angående deras bråk kvällen innan:

J: Vi bråkade och du blev fysiskt våldsam mot mig, jag smsade Travis och bad honom komma hit, för jag ville inte att något skulle hända.

A: Jag vet, åh kom och rädda mig, Travis till räddningen…

J: Jag såg dig ljuga.

A: Fuck det. Gå och runka av fucking Travis. Jag bryr mig inte. Kan inte bry mig mindre. Såhär är det varje fucking gång, du hakar upp dig på en himla detalj. Jag vet inte ens vad du pratar om. Du har inte ens sagt vad jag ljög om men du kör vidare på det spåret.

J: Det har jag visst. Jag bad dig berätta för Travis vad som hade hänt och att du nyss hade boxat mig i ansiktet. Och du sa “nej det gjorde jag inte, vad pratar du om?” Och jag såg dig ljuga framför honom.

A: Jag boxade dig inte. Jag boxade dig inte.

J: Jo, det gjorde du.

A: Förlåt för jag inte slog dig i ansiktet och gav dig en rejäl dask… Jag slog dig, det var inte box-slag. Babe, du blev inte boxad på. Du blev slagen. Förlåt för jag slog dig, men jag boxade dig inte, jag knockade dig inte.

 

Okej, slut på citat…………..

Vi tog upp det här i avsnitt 22 av Paparazzi med Julia Frändfors och hon hade en mycket viktig poäng vilket var att Johnnys lugna och sansade approach är en medveten strategi för att väcka Ambers “galna” sida framför terapeften. Dessutom vet vi inte exakt varför just dessa klipp har läckt, och till vems fördel. Det kan ju vara Johnny’s team som ligger bakom det.

Hur som helst har nu Johnnys ex Winona Ryder uttalat sig om anklagelserna mot honom. Hon har sagt:

Jag vill inte kalla någon för en lögnare, men baserat min mina erfarenheter med Johnny, så är det omöjligt att tro på de förfärliga anklagelserna mot honom.

Även Johnnys nära vän Penelope Cruz har sagt att hon inte kan tro på anklagelserna.

Viktigt att nämna är också att Johnny Depp och Winona Ryder var ihop (och till och med förlovade) under tidigt 90-tal. Mycket kan ha hänt sen dess. Och en persons upplevelser är inte samma som en annans.

 

Det har nu, i och med deras pågående rättegång, även läckt ännu ett ljudklipp på när Amber erkänner att hon boxade Johnny i ansiktet vid ett annat tillfälle. Det har dock även läckt sms från Johnny som visar på att han har velat skada henne, men ingenstans i ljudklippen eller smsen finns det bevis på att han har skadat henne. Rättegången har precis börjat så tyvärr är nog det här bara the tip of the iceberg. 

Skönt tack och hej nu har jag fått skriva av mig om detta intrång på offentliga personers privatliv. Hur tänker ni? Hur känner ni??

 

// Michelle

6 kommentarer | “Läckta terapisamtal mellan Johnny Depp och Amber Heard – blev Johnny misshandlad av Amber?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mia skriver:

  VEM har läckt? Terapeuten? Johnny?

 2. Thank you for share this superb idea, I like to read your information you have mentioned in this article are really useful for me,

 3. Te skriver:

  Michelle, gillar att komma in här och bli uppdaterad på mycket viktigt skvaller :) Tack! Plus – du skriver bra!!

  1. Te skriver:

   Ni båda så klart :) alla inlägg jag precis läst var Michelle så därför skrev jag så.

 4. OP skriver:

  Är hon bipolär?

 5. Christy Walton skriver:

  !!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp