Paris Hilton ÄR vår tids branding-queen!!!!

10:33 11 Mar 2020

När det kommer till vad jag väljer att slösa min tid på online har jag tyvärr den senaste tiden valt allt mer tveksamma videos att konsumera. Jag har nämligen gått och blivit besatt av Paris Hilton på nytt. Hur kommer det sig? Jo, hon har ju förutom sin DJ-karriär och parfymimperium tagit sig an Youtube!!!! Ni kanske undrar, är det bra content? Jag vet inte???!! Mellan matlagningvideos med handskarna på i ett kök som endast kan beskrivas som tveksamt för att tillhöra en rik person, Q&As med Tana Mongeau och Boss talk with Paris hittar vi ju en video från hennes födelsedagsfest. OCH… nu är jag verkligen ingen PR-kille va, men jag tror att den största samarbetspartnern under kvällen var Paris själv, med sitt nya begrepp sliving. Men lugn, ni behöver INTE genomlida 8min av absolut rosa mayhem, jag har summerat kvällen:


Vi börjar starkt med Paris i en outfit som inte andas 2020 för FEM öre, inramat av rosa GROTESKA unicorn-ballonger och givetvis hennes nya catchphrase SLIVING.


JAHOPP ännu lite mer branding

Jag säger inte att det här är det SORGLIGASTE  segmentet i videon men alltså… detta rum… för hennes photo booth… killarna som sitter ned… får PANIK om det är såhär alla kändisfester ser ut????

Nu kommer vi till min favoritdel aka Paris Hilton is also HUMAN – segmentet. Här kramar hon en snubbe som hon ska ha anställt som vakt för länge sen tydligen. Hans reaktion? ”You look the same as when I first started” Hon svarar: ”I’m Benjamin Button” typ. Que??

KLÄDBYTE! Handskarna är på och se där, vi är tydligen i Slivington Manor. JAHAJA.

Dags för lite sponsrat innehåll… SmartWater kämpar tydligen vidare i USA. Styrkekram till alla svenska influencers som hade samarbete med SmartWater för typ ett par år sedan, finns i chatten <333

Det ÄR inte gratis att hosta en stor fest för sitt nya uttryck sliving… förlåt… sin födelsedag. Get that money Paris. Inte ska väl du använda dina egna dollars för att arrangera en fest???

SE DÄR två Kardashians är och hälsar på… och Paris har fått på sig en läderjacka med uttrycket #slivqueen…. frågor på det?

Vi avrundar med Tripp, trapp, trull i oklara kändisgäster… Dita Von Teese? Uhmmm… Heidi Klum med sin Tokio Hotel-kille och så… Lele Pons? Ni vet den där absolut FRUKTANSVÄRT irriterande tjejen från Vine som sen försökte bli komiker på Instagram….ja men självklart, klart att ni två hänger.

Jag säger absolut inte att jag inte hade gått på detta PR-jippo om jag var bjuden men för att citera en av våra samtida poeter Michelle Hallström: Verkar inte kändisfesterna rätt töntiga? Typ…tråkiga?? Jo Michelle, du har HELT rätt. Hade jag anlänt på en fest och golvet var lika tomt som bakom Dita och Paris: VÄNT PÅ KLACKEN.

Och för alla er, mig inkluderat, som nu suttit och tänkt men vafan betyder sliving? Slaying + Living = SLIVING (japp….jag mår skit). Man är Sliving när man helt enkelt glamouröst och framgångsrikt, självälskande och självuppfyllande lyckas i livet, älskar varje minut av det och samtidigt ser snygg ut.

Men grattis Paris, jag tror tyvärr inte #sliving är det nya that’s hot, men fint kämpat åtminstone!!!

KRAM,
Max

 

13 kommentarer | “Paris Hilton ÄR vår tids branding-queen!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Christy Walton skriver:

    !!!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

    1. rosy dam skriver:

      In retro bowl college , it’s not just about football; it’s about mentorship, character-building, and creating a legacy that will transcend the gridiron.

  2. Felix skriver:

    När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
    Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
    hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
    Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
    Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
    Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
    Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
    med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
    Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
    Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
    han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
    och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
    Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
    de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
    Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  3. WB Xth Book 2023 skriver:

    Madhyamik 10th Textbook 2023 in West Bengal WBBSC 10th Latest Textbook 2023 is published by the West Bengal Board of Secondary Education. Students who registered for the exam are looking forward to receiving their WB Madhyamik Textbook. As a result, the board intends to publish WBBSE 10th Latest Textbook 2023 Download in 2023. WB Xth Book 2023 By sharing the data of Syllabus wise on the official PDF, all students may Download WBBSE Exam 10th Textbook 2023.

  4. baccarat online skriver:

    From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with baccarat online !!

  5. Florence Riggs skriver:

    I have been perusing the web in preparation for creating my site. It’s finished, at least in part. Please join us for a game of flappy bird if you’re interested.

  6. ebet skriver:

    You gave me the correct information, thank you. I like to learn new things Starting from your idea it really made me more knowledgeable.

  7. age of war skriver:

    I hope to be able to read more interesting posts then. Will probably tell all of my friends about how smart you are

  8. Mike Rooney skriver:

    This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work. You put really very helpful information.
    Yellowstone Merchandise

  9. retro bowl unblocked skriver:

    I sincerely hope that much more content of this kind will be released. I appreciate you giving me access to your information. I bookmarked your page because it had some really helpful information. retro bowl unblocked

  10. xeniasn skriver:

    Whether it’s a casual mobile game, an immersive console spacebar clicker experience, or a social online game, the world of gaming offers a unique escape that helps alleviate the pressures of everyday life.

  11. wheelspinner skriver:

    Wow, Paris Hilton truly knows how to redefine sliving! Living for the gloves in the kitchen and that epic slivqueen jacket wheel spinner

  12. SAFE TOTO skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트.COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG