Paris Hilton ÄR vår tids branding-queen!!!!

10:33 11 Mar 2020

När det kommer till vad jag väljer att slösa min tid på online har jag tyvärr den senaste tiden valt allt mer tveksamma videos att konsumera. Jag har nämligen gått och blivit besatt av Paris Hilton på nytt. Hur kommer det sig? Jo, hon har ju förutom sin DJ-karriär och parfymimperium tagit sig an Youtube!!!! Ni kanske undrar, är det bra content? Jag vet inte???!! Mellan matlagningvideos med handskarna på i ett kök som endast kan beskrivas som tveksamt för att tillhöra en rik person, Q&As med Tana Mongeau och Boss talk with Paris hittar vi ju en video från hennes födelsedagsfest. OCH… nu är jag verkligen ingen PR-kille va, men jag tror att den största samarbetspartnern under kvällen var Paris själv, med sitt nya begrepp sliving. Men lugn, ni behöver INTE genomlida 8min av absolut rosa mayhem, jag har summerat kvällen:


Vi börjar starkt med Paris i en outfit som inte andas 2020 för FEM öre, inramat av rosa GROTESKA unicorn-ballonger och givetvis hennes nya catchphrase SLIVING.


JAHOPP ännu lite mer branding

Jag säger inte att det här är det SORGLIGASTE  segmentet i videon men alltså… detta rum… för hennes photo booth… killarna som sitter ned… får PANIK om det är såhär alla kändisfester ser ut????

Nu kommer vi till min favoritdel aka Paris Hilton is also HUMAN – segmentet. Här kramar hon en snubbe som hon ska ha anställt som vakt för länge sen tydligen. Hans reaktion? ”You look the same as when I first started” Hon svarar: ”I’m Benjamin Button” typ. Que??

KLÄDBYTE! Handskarna är på och se där, vi är tydligen i Slivington Manor. JAHAJA.

Dags för lite sponsrat innehåll… SmartWater kämpar tydligen vidare i USA. Styrkekram till alla svenska influencers som hade samarbete med SmartWater för typ ett par år sedan, finns i chatten <333

Det ÄR inte gratis att hosta en stor fest för sitt nya uttryck sliving… förlåt… sin födelsedag. Get that money Paris. Inte ska väl du använda dina egna dollars för att arrangera en fest???

SE DÄR två Kardashians är och hälsar på… och Paris har fått på sig en läderjacka med uttrycket #slivqueen…. frågor på det?

Vi avrundar med Tripp, trapp, trull i oklara kändisgäster… Dita Von Teese? Uhmmm… Heidi Klum med sin Tokio Hotel-kille och så… Lele Pons? Ni vet den där absolut FRUKTANSVÄRT irriterande tjejen från Vine som sen försökte bli komiker på Instagram….ja men självklart, klart att ni två hänger.

Jag säger absolut inte att jag inte hade gått på detta PR-jippo om jag var bjuden men för att citera en av våra samtida poeter Michelle Hallström: Verkar inte kändisfesterna rätt töntiga? Typ…tråkiga?? Jo Michelle, du har HELT rätt. Hade jag anlänt på en fest och golvet var lika tomt som bakom Dita och Paris: VÄNT PÅ KLACKEN.

Och för alla er, mig inkluderat, som nu suttit och tänkt men vafan betyder sliving? Slaying + Living = SLIVING (japp….jag mår skit). Man är Sliving när man helt enkelt glamouröst och framgångsrikt, självälskande och självuppfyllande lyckas i livet, älskar varje minut av det och samtidigt ser snygg ut.

Men grattis Paris, jag tror tyvärr inte #sliving är det nya that’s hot, men fint kämpat åtminstone!!!

KRAM,
Max

 

En kommentar | “Paris Hilton ÄR vår tids branding-queen!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Christy Walton skriver:

    !!!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp