En problematisk spaning om Norges prinsessas pojkvän!

6:24 21 Maj 2020

Här om dagen var det Norges nationaldag! Grattis Norge!!! Saknar faktiskt Skam. Minns ni hur mysigt det var när alla enades kring en och samma sak och började prata norska? Rip norska

Apropå Norge hade jag tänkt ta upp en sak som ligger mig mycket varmt om hjärtat, någonting vi talar alldeles för lite om som nation, nämligen att Prinsessan Märtha Louise är ihop med ansiktet utåt för jubelidioti:

Schamanen Durek. 

En schaman är ett ord som wikipedia beskriver som “trollpräst” men innebär mer eller mindre att han skriver självhjälpsböcker och är kompis med Gwyneth Paltrow. 

Till exempel, hans nya bok Spirit Hacking blev stoppad av förlaget i både Norge och Sverige för att i den hävdar han att barn kan få cancer om de är olyckliga, samt att andar kan ge människor könssjukdomar. Det sista är faktiskt sant iof d e så alla mina killar får sina iaf.

Låt oss nu ta en titt på hans instagram:

 

Varje tisdag lägger han ut någon ny slags stjärntecken-grej fast ännu knäppare. Man väljer alltså bara valfri figur sen förklarar han vad den säger om ens personlighet. Science. 

 

View this post on Instagram

When the opportunity arose for Hip & Healthy contributor, Lucy Miller to have a session with Hollywood’s top spiritual healer, Shaman Durek (and BFF to Gwyneth Paltrow), she knew it would be an experience like no other. Here is a glance into her session. “Grandmother, iron out her sciatica,” says Shaman Durek, as he asks the spirit world to eek out a trapped nerve in my lower back that he diagnosed as I first lay on the massage bed. Unconsciously my body shifts from side to side – it’s like it’s got a mind of its own – it has it seems. The shifting continues – as if my body knows exactly what it needs to do and as Durek “turns it up by 1000” my body shifts even faster. My eyes are open, I’m present in the room – but my body doesn’t feel like mine – but not in a bad way. I completely surrendered when I walked into the treatment room and was greeted Durek with a long hug. I fully trusted him to bring my body into alignment and to heal some raw wounds that had been hanging around for a little too long and had been looking forward to this day since booking the session.  In just 10 minutes Durek has encouraged me to “let go of my Mothers energy,” (yup, he knew that me and mum had crossed words that very morning) coughed out all “the tension in my throat chakra” (when I’m anxious I find it hard to swallow and get my words out!) and “released the trapped nerve in my right side of my body”. This certainly isn’t your average spa treatment – but after reading his latest book “Spirit Hacking: Shamanic Keys To Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, And Light Up the World” and listening to every “Ancient Wisdom Today” podcast I wasn’t expecting one. Check out linkzter on main page for more. Tribe, what do you think of article? @hipandhealthy

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Den här klädstilen? Cancelled. 

 

View this post on Instagram

I give Zero F’s in honor of all the people who couldn’t. Zero F's Given is a campaign to raise awareness and help victimized and disenfranchised populations heal from sexual trauma, find their voice, and reclaim their power. Created by @anitakopacz Zero F's Given @zfgday is a campaign to help The Center for Safety & Change @center4sc . We would be honored to have you on this journey with us! Here’s how: 1) Purchase your ZFG Shirt at https://www.bonfire.com/zero-fs-given/ 2) Post a photo of yourself in your ZFG shirt and explain the campaign. 3) On March 8th, 2020, observe the ZFG Day of Abstinence (i.e. Zero F’s) and post a silent one minute video of yourself in your ZFG tee. 4) Use hashtag #ZFGDay and tag @anitakopacz @center4sc @zfgday on all social media platforms. 5) Have fun!!!!

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Vad lite han har Facetuneat den här bilden :)

 

View this post on Instagram

When you're in love, time stops every moment you look in your lover's eyes. You see your past and future and a reflection of yourself be reflected back from their eyes, because they are in your life to bring out all of your most splendid beautiful aspects of your being. When I'm with @princessmarthalouise @iam_marthalouise I feel like I'm living a fairy tale come true. All I want to do is serve my Goddess and shower her with love. I'm so happy to be in #turkey🇹🇷 #bodrum with my family @aalava @angelina.verrett and my long time dear friend @naadaguerra and the lovely man and women who arranged everything for us here. @senturksina of @houseofsina and @buskasapoglu for making our trip here magical. Everyone knows I love #disney stories now I have my own. Thank you @rebisbodrumluxurycollection Digs by @robertgrahamnyc and @studiooneeightynine jewelry by @bittersweetdesigns PML is wearing @halebob_official #halebob 🔥Tribe when does time stop for you? Write in comments #tribelove #love #shamandurek #paradise

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

När jag började följa Durek på instagram tänkte jag att den enda rimliga förklaringen till detta udda förhållande är att Märtha Louse är fullständigt dickmatized och kan därför inte tänka klart. Jag unnade henne det, för hur många prinsessor har haft bra sex genom historien? Victoria. C’est tout. 

Men varje gång han dyker upp i mitt flöde kan jag inte undgå magkänslan att någonting är fel. Deras sex kan bara inte vara så bra. 

Okej nu kommer min spaning som är problematisk på flera plan men jag känner en bög så jag har tolkningsföreträde skoja. Men innan han blev ihop med Märtha Lousie var han ihop med en man i åtta år. Jag säger inte att Durek omöjligen är bisexuell, sexualitet ÄR ett spektrum and in this economy? I’d go gay a princess too. Min enda poäng är att det inte precis är DÅLIGT för hans varumärke att vara ihop med en prinsessa. Det är i princip hela hans varumärke. Case in point:

 

View this post on Instagram

It is a great honor to be acknowledged for Shamanism in the mainstream media. Thank you @People for bringing awareness to Shamanism and giving people access to this information. It’s time that we start bridging the gap between consciousness and media. Thank you for allowing me to make way for spiritual healers, teachers, and leaders in the spiritual community to walk into the mainstream with knowledge and information for all of us to share and grow. Thank you for spreading the message of empowerment, love, and legacy. Thank you to my Queen for all your endless love and support. Thankful for our love and all the positive change we are bringing to this world. Thank you to my team for always believing in the mission and being agents of love. Thank you @samgillette89 for writing this article. Tribe make sure to check out the full LIT article and get your copy 🔥

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

(Tryck höger på sliden, förbi <3John Legend<3)

 

Och i Dureks egna podcast Ancient Wisdom Today säger han följande citat:

“Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid ‘ska du komma?’ och jag svarar ‘nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma.’”

Att få sin tjej att komma? That’s gay. Skoja igen. Men alltså, är inte Prinsessan Märtha Louises pojkvän definitivt bara straight for clout???????

 

 

Lyssna på vår podd!!!! I senaste avsnittet gör vi ännu fler problematiska uttalanden om att George Clooney är gay!!!! Puss hejdå

// Michelle

6 kommentarer | “En problematisk spaning om Norges prinsessas pojkvän!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bicole skriver:

  Hahaha otrolig spaning vill veta mer HUR träffades dom

 2. Bögeribögera99 skriver:

  Hey, queen! Girl, you have done it again, constantly raising the bar for all of us and doing it flawlessly. Toppentext! Sveriges nr1 witty kween. I STAN!!

 3. Ida skriver:

  Hahaha jag älskar

 4. Palm skriver:

  Vad är detta för skvaller?? Vem tusan bryr sig.. låt dem vara. Skärp er

 5. Jehonna skriver:

  Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
  Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

 6. amelia skriver:

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för snabbt svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG