Kändisar över 70 du borde följa på soc media innan dom kolar vippen av corona

12:32 6 Maj 2020

Grattis på internationella-dagen-efter-ett-nytt-avsnitt-av-Paparazzi-släpps! Det bör firas genom att lyssna och kanske dricka en bib vad vet jag

Mina kändiskunskaper har nått nya höjder, jag kan inte längre öppna munnen utan att en unsolicited celebrity fun fact trillar ut. Jag talar även sämre svenska än någonsin. Det kanske är för att all min hjärnkapacitet går åt till att hoarda information om typ Jackie Chan. Han var min största kändiscrush som liten förresten. Tror inte jag sett en enda film han är med i jag bara bildgooglade honom varje dag mellan 2003 och 2006. 

Sådärja då har jag värmt upp publiken!

Nu ska jag lista kändisar över 70 som är fucking legge online! Häng med!!!!!!

 

Påven

Vi börjar med the ultimate, certified grand zaddy, påven! Eller som jag brukar kalla honom: Grandzaddy Pontifex. Hans instagram är ganska kul men personligen föredrar jag hans twitter. Här är min favorittweet från honom: 

 

Glenn Close

Sen har vi ikonen Glenn Close som instagrammar som man gör om man tillhör en generation som tror att sociala medier är till för att vara sitt ofiltrerade, autentiska jag! *Facepalm* smh. Tyvärr känns det som mobbing att dela vidare hennes inlägg, men som jag brukar tänka när det kommer till mobbing: don’t shoot the messenger! 😘

Cher

Aahhhhghjakln min favoritmänniska i hela cyberrymden, Cher! <3 Det bästa vi har på twitter, här är ett URVAL favorittweets från henne!

 

Anthony Hopkins

Ni vet hur man brukar ha ett happy place man tänker på om man får panne, well, mitt happy place är Anthony Hopkins instagram. När jag känner den existentialla ångesten svämma över mig och ljuset i slutet av tunneln bli allt mörkare, då sluter jag ögonen och skrollar igenom hans flöde i mitt huvud (som jag självklart memorerat), bild efter bild. Min andning blir då så lugn att jag nästan får syrebist. Tips! 

View this post on Instagram

A new day, a new drawing…

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

View this post on Instagram

Beautiful day in Santa Ynez, California

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

View this post on Instagram

Have a wonderful weekend everyone.

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

View this post on Instagram

Happy Easter

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

 

Bette Midler

Hon spelar inte bara häxa i Hocus Pocus, hon är en politisk twitter-aktivist också! Tyvärr är politik det tråkigaste jag vet så var tvungen att avfölja. Var även tvungen att avfölja Max, min podcast co-host av samma anledning. Kvar har jag bara Britney Spears och Anthony Hopkins. Det är ett underbart liv. 

 

Passa på nu att följa alla levande legender innan dom kolar vippen av miss rona. Och glöm inte att lyssna på vår podd vi pratar säkert om nakenbilder som vanligt och det vill man ju inte missa

 

/Michelle

8 kommentarer | “Kändisar över 70 du borde följa på soc media innan dom kolar vippen av corona”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bögeribögera99 skriver:

  Varför är du så fucking rolig????? TA ALLA MINA PENGAR

  1. chrisgail skriver:

   Corona-virus is very dangerous for our life but the aged people should refrain from meeting other people so that they may keep safe themselves from this dangerous disease. dissertation writing service

 2. Libby skriver:

  A world, a planet, our planet, that we may take for granted. Love is one of our favourites because of how far it seems to go. This love is not supposed to end at your doorway, it includes that land we call home.
  Help With Online Classes

 3. Jade skriver:

  Amazing Post I like your way of writing you describe it clear and easy to understand what you want to say great blogger keep it up.
  Dissertation Writers

 4. Jehonna skriver:

  Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
  Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

 5. amelia skriver:

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för snabbt svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

 6. Faith Coles skriver:

  A world, a planet, our planet, that we may underestimate. Love is one of our top picks in view of how far it appears to go. This affection should end at your entryway, it incorporates that land we call home. Dissertation Writing Services

 7. Anna Humphries skriver:

  This is so crazy, and these celebrities have their own opinion on their lives on social media.
  help me write my assignment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG