Kändisar över 70 du borde följa på soc media innan dom kolar vippen av corona

12:32 6 Maj 2020

Grattis på internationella-dagen-efter-ett-nytt-avsnitt-av-Paparazzi-släpps! Det bör firas genom att lyssna och kanske dricka en bib vad vet jag

Mina kändiskunskaper har nått nya höjder, jag kan inte längre öppna munnen utan att en unsolicited celebrity fun fact trillar ut. Jag talar även sämre svenska än någonsin. Det kanske är för att all min hjärnkapacitet går åt till att hoarda information om typ Jackie Chan. Han var min största kändiscrush som liten förresten. Tror inte jag sett en enda film han är med i jag bara bildgooglade honom varje dag mellan 2003 och 2006. 

Sådärja då har jag värmt upp publiken!

Nu ska jag lista kändisar över 70 som är fucking legge online! Häng med!!!!!!

 

Påven

Vi börjar med the ultimate, certified grand zaddy, påven! Eller som jag brukar kalla honom: Grandzaddy Pontifex. Hans instagram är ganska kul men personligen föredrar jag hans twitter. Här är min favorittweet från honom: 

 

Glenn Close

Sen har vi ikonen Glenn Close som instagrammar som man gör om man tillhör en generation som tror att sociala medier är till för att vara sitt ofiltrerade, autentiska jag! *Facepalm* smh. Tyvärr känns det som mobbing att dela vidare hennes inlägg, men som jag brukar tänka när det kommer till mobbing: don’t shoot the messenger! 😘

Cher

Aahhhhghjakln min favoritmänniska i hela cyberrymden, Cher! <3 Det bästa vi har på twitter, här är ett URVAL favorittweets från henne!

 

Anthony Hopkins

Ni vet hur man brukar ha ett happy place man tänker på om man får panne, well, mitt happy place är Anthony Hopkins instagram. När jag känner den existentialla ångesten svämma över mig och ljuset i slutet av tunneln bli allt mörkare, då sluter jag ögonen och skrollar igenom hans flöde i mitt huvud (som jag självklart memorerat), bild efter bild. Min andning blir då så lugn att jag nästan får syrebist. Tips! 

View this post on Instagram

A new day, a new drawing…

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

View this post on Instagram

Beautiful day in Santa Ynez, California

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

View this post on Instagram

Have a wonderful weekend everyone.

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

View this post on Instagram

Happy Easter

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

 

Bette Midler

Hon spelar inte bara häxa i Hocus Pocus, hon är en politisk twitter-aktivist också! Tyvärr är politik det tråkigaste jag vet så var tvungen att avfölja. Var även tvungen att avfölja Max, min podcast co-host av samma anledning. Kvar har jag bara Britney Spears och Anthony Hopkins. Det är ett underbart liv. 

 

Passa på nu att följa alla levande legender innan dom kolar vippen av miss rona. Och glöm inte att lyssna på vår podd vi pratar säkert om nakenbilder som vanligt och det vill man ju inte missa

 

/Michelle

5 kommentarer | “Kändisar över 70 du borde följa på soc media innan dom kolar vippen av corona”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bögeribögera99 skriver:

  Varför är du så fucking rolig????? TA ALLA MINA PENGAR

 2. Libby skriver:

  A world, a planet, our planet, that we may take for granted. Love is one of our favourites because of how far it seems to go. This love is not supposed to end at your doorway, it includes that land we call home.
  Help With Online Classes

 3. Jade skriver:

  Amazing Post I like your way of writing you describe it clear and easy to understand what you want to say great blogger keep it up.
  Dissertation Writers

 4. Christy Walton skriver:

  !!!!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 5. Our mission is to provide centered services with un-matched quality that support empowers permanent disable persons to make their own journey of life.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp