En utförlig analys av Dr Phils frus sociala medier.

3:36 2 Jul 2020

Många personer är jag besatt av här i livet och Dr Phil är en av dem. Så speciell person och liv? Inte nog med att han uppfann psykologi och är således en av TV-industrins rikaste personer, han är också ganska sjuk i huvet? Eller liksom hela den där daytime television-världen verkar ganska knäpp. Vi har Dr Phil, psykopaten Ellen DeGeneres, ikonen Judge Judy (så bisarrt program?) och min personliga husgud Wendy Williams. Vilket problematiskt himla järngäng. Malou von Sivers could never

 

Kids these days kommer aldrig förstå att på min tid så innebar att stanna hemma från skolan att man helt enkelt var tvungen att hjärntvättas av Dr Phils certified zaddy-uppsyn. Hade man inte daddy issues sen innan så kultiverades de sannerligen då. 

Det ryktas till exempel om att när Dr Phil skulle intervjua en nykter alkoholist så ställde hans team in massa spritflaskor i den nyktra personens loge. Vilket succéprogram det blev… återfall mitt framför rullande kameror… vad är oddsen. 

Sen har vi hans otroliga fru, Robin McGraw. Ni vet, hon som sitter i publiken VARJE avsnitt och programmet avslutas med att de lämnar studion hand i hand. Att behöva sitta och KLAPPA HÄNDER åt min man som gör sitt jobb? Kalla mig feminist men jag äter hellre glas.

Anywho här är några av mina bästa instagram-inlägg från Robin! Att skrolla i hennes flöde är som att få inblick i den knäppaste, knäppaste vardagen i mannaminne. enjoyyyy 

 

View this post on Instagram

It’s the month of LOVE!!! ❤️❤️❤️

A post shared by Robin McGraw (@robin_mcgraw) on

Estetiken är off the rails. Vad är the month of love ens? Februari? Hahghahjgfhsj absolut INTE

 

La upp den här på vår story med texten “Dr Phils frus klädstil, besatt”. Ni var inte få som reagerade på att hennes huvud ser inklippt ut :)  Men alltså, haha, det ser så extremt inklippt ut? Tror tyvärr det är pga försök till att släta ut huden i en fotoredigeringsapp.

 

Veeet inteeee eeennsss var jag ska börja med den här Halloween-outfiten????? De är utklädda till ett par som precis gift sig? Hon som gullig brud och han som som livstidsfånge?

“Goodbye single fun life” “Just married just awful”. Hahh vad i—. Extremt kul skämt om att män hatar att vara gifta.

Men också, jag till min framtida wedding planner: “so I’m thinking a theme inspired by the outfit Dr Phil wore on Halloween 2019…“

 

Ursäkta? Hon sitter och kollar övervakningsvideo på Phil? Nog för att det ryktas om att han vänsterprasslar men det här är yikes.

 

Är extremt o-förvånad över att Robyns smak i julpynt är ansiktet utåt för migrän.

 

Jag hoppas ni inte sover på deras yngsta son Jordan McGraws karriär som artist!!!!! Dr Phil är familjevän med The Jonas Brothers familj så Jordan får alla låtar som The Jonas Brothers inte vill ha :’) 

 

Och en fun fact om deras andra son är att han är gift med en av Playboy-trillingarna. :)))) 

 

Step on me <3

 

För att runda av tycker jag vi påminner oss om den här tweeten från Zaddy Phil:

 

Det var allt, tack för mig. Och som vanligt kan ni lyssna på vår podd!! I det senaste avsnittet gästar Tramsfrans och vi diskuterar kändisar som endast är ihop av PR-skäl, Beyoncés allra första instagraminlägg från 2012, George Bushs karriär som konstnär och mycket mer!!! Sök på Paparazzi där poddar finns! 

 

// Michelle

3 kommentarer | “En utförlig analys av Dr Phils frus sociala medier.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bögeribögera99 skriver:

  OTROlig text i vanlig ordning! In i skoj-finkan med dig!

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. amelia skriver:

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för snabbt svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG