En utförlig analys av Dr Phils frus sociala medier.

3:36 2 Jul 2020

Många personer är jag besatt av här i livet och Dr Phil är en av dem. Så speciell person och liv? Inte nog med att han uppfann psykologi och är således en av TV-industrins rikaste personer, han är också ganska sjuk i huvet? Eller liksom hela den där daytime television-världen verkar ganska knäpp. Vi har Dr Phil, psykopaten Ellen DeGeneres, ikonen Judge Judy (så bisarrt program?) och min personliga husgud Wendy Williams. Vilket problematiskt himla järngäng. Malou von Sivers could never

 

Kids these days kommer aldrig förstå att på min tid så innebar att stanna hemma från skolan att man helt enkelt var tvungen att hjärntvättas av Dr Phils certified zaddy-uppsyn. Hade man inte daddy issues sen innan så kultiverades de sannerligen då. 

Det ryktas till exempel om att när Dr Phil skulle intervjua en nykter alkoholist så ställde hans team in massa spritflaskor i den nyktra personens loge. Vilket succéprogram det blev… återfall mitt framför rullande kameror… vad är oddsen. 

Sen har vi hans otroliga fru, Robin McGraw. Ni vet, hon som sitter i publiken VARJE avsnitt och programmet avslutas med att de lämnar studion hand i hand. Att behöva sitta och KLAPPA HÄNDER åt min man som gör sitt jobb? Kalla mig feminist men jag äter hellre glas.

Anywho här är några av mina bästa instagram-inlägg från Robin! Att skrolla i hennes flöde är som att få inblick i den knäppaste, knäppaste vardagen i mannaminne. enjoyyyy 

 

View this post on Instagram

It’s the month of LOVE!!! ❤️❤️❤️

A post shared by Robin McGraw (@robin_mcgraw) on

Estetiken är off the rails. Vad är the month of love ens? Februari? Hahghahjgfhsj absolut INTE

 

La upp den här på vår story med texten “Dr Phils frus klädstil, besatt”. Ni var inte få som reagerade på att hennes huvud ser inklippt ut :)  Men alltså, haha, det ser så extremt inklippt ut? Tror tyvärr det är pga försök till att släta ut huden i en fotoredigeringsapp.

 

Veeet inteeee eeennsss var jag ska börja med den här Halloween-outfiten????? De är utklädda till ett par som precis gift sig? Hon som gullig brud och han som som livstidsfånge?

“Goodbye single fun life” “Just married just awful”. Hahh vad i—. Extremt kul skämt om att män hatar att vara gifta.

Men också, jag till min framtida wedding planner: “so I’m thinking a theme inspired by the outfit Dr Phil wore on Halloween 2019…“

 

Ursäkta? Hon sitter och kollar övervakningsvideo på Phil? Nog för att det ryktas om att han vänsterprasslar men det här är yikes.

 

Är extremt o-förvånad över att Robyns smak i julpynt är ansiktet utåt för migrän.

 

Jag hoppas ni inte sover på deras yngsta son Jordan McGraws karriär som artist!!!!! Dr Phil är familjevän med The Jonas Brothers familj så Jordan får alla låtar som The Jonas Brothers inte vill ha :’) 

 

Och en fun fact om deras andra son är att han är gift med en av Playboy-trillingarna. :)))) 

 

Step on me <3

 

För att runda av tycker jag vi påminner oss om den här tweeten från Zaddy Phil:

 

Det var allt, tack för mig. Och som vanligt kan ni lyssna på vår podd!! I det senaste avsnittet gästar Tramsfrans och vi diskuterar kändisar som endast är ihop av PR-skäl, Beyoncés allra första instagraminlägg från 2012, George Bushs karriär som konstnär och mycket mer!!! Sök på Paparazzi där poddar finns! 

 

// Michelle

2 kommentarer | “En utförlig analys av Dr Phils frus sociala medier.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bögeribögera99 skriver:

    OTROlig text i vanlig ordning! In i skoj-finkan med dig!

  2. Christy Walton skriver:

    !!!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG