Den enda sammanfattningen av USA-valet du behöver!

11:16 21 Jan 2021

Det har kommit till min kännedom att grandzaddy Biden har vunnit valet. Grattis till honom! Jag kan inte så mycket om politik för att mansröster blir till en ljudmatta i mina öron. Male privilege att kunna hänga med i debatter smh.

Det jag däremot är väldigt bra på är att uppdatera mitt twitter- och instagramflöde like a motherfucker. Jag har därför blivit en fullfjädrad USA-korrespondent och nu tagit på mig ansvaret att sammanfatta de senaste dagarna i amerikas förenta stater.

 

Tiffany Trump

Först och främst måste jag belysa att Tiffany Trump hade the audacity att förlova sig dagen innan Biden skulle sväras in. Till ingen mindre än en 23-årig mångmiljonär uppväxt i Nigeria. Det blir inte mer chaotic energy än så. Godspeed Tiffany Trump! Hon är min Lady gaga. 😍

 

Karlie Kloss

Vidare tänkte jag ta tempen i Kushner-hemmet. Ivanka Trump är ju gift med Jared Kushner vars bror Joshua är gift med supermodellen Karlie Kloss, även känd som Taylor Swifts före detta bästa kompis. Karlie har tidigare fått kritik för att hennes girlboss-persona inte går ihop med bristen på avstånd hon tagit från hennes svågers politik. Men efter valet gav hon ett litet svar på tal i form av ett “I’ve tried” i kommentarsfältet på hennes tweet. Cute, tyckte jag.

 

 

Pamela Anderson

Sanna Michelle-heads vet att min Romeo och Julia-saga är den om Pamela Anderson och Julian Assange. That’s right Baywatch-Pam och den våldtäktsanklagade cyberterroristen slash frisetskämpen Assange har KANSKE haft ihop det. Och med kanske menar jag att Pamela sa i någon intervju med Fox News att: “Det finns ett romantiskt band mellan oss för att det är en romantisk kamp, och vi har en viss närhet…”

Det här är relevant för USA-valet eftersom jag följer Pamela på Twitter and let me tell you jag oroar mig över hur hon mår. Dagarna innan Biden skulle sväras in fylldes mitt flöde av dikter och tweets och röstmeddelanden från Pam som bad Trump att benåda Assange. Tyvärr blev det inte så så kan någon plz check on Pamela?

 

Lil Wayne

Den han valde att benåda istället var Lil Wayne. Iconic move to be fair. Lil Wayne tillhör den kategori av kändisar som kan literally 6 foot 7 foot on me and I’ll still stan. Minns ni förresten när han var med i The Masked Singer i fjol? Nej inte jag heller.

Jag orkar inte läsa alla artiklar om varför Lil Wayne ville bli benådad igen men har för mig det var typ att polisen hittade olaga vapeninnehav på Waynes flygplan och eftersom han suttit inne tidigare i sitt liv skulle han nu få ett fängelsestraff på 10 år. Det sätter in hans endorsement av Trumps kampanj och nedanstående bild i en ny kontext. Ibland måste man vara sitt egna virus för att inte låsas in i en cell.

 

Ella Emhoff

Bäst på hela inauguration-ceremonin var oväntat nog inte att Jennifer Lopez smög in en inte så diskret produktplacering av hennes hitlåt Let’s Get Loud på bästa sändningstid, utan snarare Kamala Harris styvdotter Ella Emhoff.

 

Ella Emhoff studerar textildesign med inriktning stickning på Parsons i New York och är härmed utsedd till min nya favoritperson. Jag vet att Joe Bidens fru är FLOTUS i ordets rätta bemärkelse men Ella Emhoff är the FLOTUS of my heart.

 

Melania

Sist men inte minst vill jag lämna er med det här klippet på Donald och hans chey Melania direkt efter de lämnat sin tjänst som flotus och potus. Melania verkar inte så pepp, hon kanske har pms? :/

 

 

And that, your honor, is that on american politics 😘

// @itsbritneybitch__69

13 kommentarer | “Den enda sammanfattningen av USA-valet du behöver!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
    Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
    hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
    Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
    Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
    Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
    Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
    med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
    Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
    Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
    han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
    och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
    Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
    de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
    Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  2. Jeff Jehonne skriver:

    I got my ex love partner return back to love and trust me more than ever before, i follow simple instructions from great Love spell caster via his personal email i was able to communicate and get instant help from him to restore my marriage love and happiness (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) you can as well get same help from him today to bring back lost love or restore broken relationship and divorced partner can return back to love. it is possible because it work for me within 2 days, my ex love man called me on phone to apologize to me and right now we are both living together in love and happiness. thanks to Dr.Oduduwa for his talented and gifted powers to bring back ex.

  3. Christy Walton skriver:

    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

  4. Luna skriver:

    Hej vänner;… Jag har goda nyheter att dela här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta äkta kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner gå tillbaka till mig utan att jag ber.
    kontakta Dr.Oduduwa för gratis onlinekonsultation just nu via WhatsApp; https://wa.link/q5f107

  5. All school level exams are regulated by the Jharkhand education board. In the approaching month of March, the JAC board will begin the Jharkhand 12th annual exam 2023. The Jharkhand board is getting ready to hold the JAC 12th test. JAC 12th Exam Pattern 2023 The JAC 12th Exam Pattern 2023 is widely available. Exam Patterns are created by a team of experts with years of expertise. As a result, Test Patterns are the most effective way to prepare for an exam. Offline, students can purchase study materials. Applicants can get Exam Patterns for the courses they are interested in.

  6. Jessica skriver:

    Hej killar;… Jag är Jessica från Lund-Sverige,. Jag har en liknande god nyhet att dela med mig av här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan bad honom komma tillbaka, jag ringde inte eller skickade kärleks-sms till honom.
    För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om den stora castingkanalen Powers of Oduduwa lovespell och jag hittade hans e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
    Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
    Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
    e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    du kommer att tacka mig senare.

  7. Māris Edgars skriver:

    Jag har sett flera kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från LAPO M-F så jag bestämde mig för att ansöka baserat på populära rekommendationer och bara för några timmar sedan bekräftade jag ett totalt belopp på 178 500 euro på mitt konto. Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: lapofunding960@gmail.com

  8. If you want to make your mother feel like she is blessed then do share these messages with her on the mother’s day.

  9. Mark Miller skriver:

    I can only say that the post is really useful; I have read several articles and followed the recommendations driving directions

  10. mavoga8391 skriver:

    Appreciating the persistence you put into your blog and detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  11. joseanderson skriver:

    I have express a few of the articles on your website now, and I really like your style of https://www.dumpswrap.com/product-detail/marketing-cloud-email-specialist.html blogging. I added it to my favorite’s blog site list and will be checking back soon.

  12. SAFE TOTO skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트.COM

  13. Madeline skriver:

    When I read your blog, I was blown away by the material wordle answer today.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG