Kändisar som högst troligen idkar tidelag

10:15 15 Feb 2021

Här är listan ingen bad om på kändisar som högst troligen idkar tidelag enligt mina beräkningar:

 

Iggy Pop

Vi inleder med The Passenger-sångaren Iggy Pop och hans papegoja Biggie Pop, som av oförklarliga skäl har ett eget, väldigt aktivt instagramkonto.

Det är mycket att ta in när man kommer över Biggies flöde för första gången, men nästan ännu mer när man konsumerar innehållet för tjugonde gången, like me. Nedan är till exempel en skärmdump på när Biggie blir omhändertagen av Iggies tjej iklädd sexy nurse-kostym. Jag kan tyvärr inte ge mer kontext än så. 

 

Sen har vi ett par favoriter från när Biggy dricker vin, samt en middagsbjudning med Iggy, Biggy och ett dussintal gosedjur.

Jag säger inte att Iggy definitivt har försökt get freaky med Biggie, jag säger bara att vi inte kan säkerställa det utom allt rimligt tvivel.

 

 

Kylie Jenner

Skrev ju ett inlägg om alla djur Kardashians avverkat genom åren för ett tag sen, ett inlägg som förtjänar stora journalistpriset tbh. Störst djur-hoarder i familjen är utan tvekan Kylie, som kanaliserade alla känslor inför att vara ihop med jubelidioten Tyga genom att shoppa valpar.

Är det en slump att Kylie, ansiktet utåt för sexy dog-girls everywhere, sen slutade umgås med sin stab av hundar samtidigt som hon blev ihop med Travis? Självklart inte. Min teori är att Travis kände sig hotad av Normies starka side hoe energy. 

Exhibit A: som vi alla minns så kunde Travis inte komma ihåg namnen på Kylies pälsvänner när de intervjuades i GQ för ett par år sen trots att det var fysiskt omöjligt att undgå namnen Normie och Bambie om man följde Kylie på instagram då det begav sig. Det var liksom självklart en härskarteknik från Travis håll. Jag “minns inte namnen” på mina pojkvänners ex heller. I rest my case. 

 

Arnold Schartzneger

Arnold har, som tidigare nämnts på den här bloggen, en väldigt intim relation med sina husdjur och av den anledningen hamnar han egentligen högst upp på listan över kändisar som högst troligen idkar tidelag. Jag ser liksom ingen annan anledning till att ha en petite, domesticated åsna som spatserar runt fritt i huset? Ännu mindre ser jag en anledning till att döpa sin åsna till det väldigt sexiga namnet Lulu. Om en man får fria tyglar att döpa sin åsna till vad som helst och han väljer namnet Lulu..…….. somebody is most probably ee-oring something.

Salma Hayek

Som vi alla vet är ugglor en så kallad triple threat: de kan se i mörkret, är kloka, och heta. Skoja, men jag skojar inte när jag säger att det finns en otrolig sexuell energi mellan Salma Hayek och hennes tama ugglor.

I vanliga fall hade jag haft full förståelse för Salmas beslut. In this economy måste man måste hålla alla dörrar öppna. Men Salma? Hon är en av få kvinnor som lyckats kamma hem en miljardär! Hon är relationship goals nr 1 efter Lauren Sanchez!!! Så jag förstår inte alls varför hon slösar tid på att ragga på ugglor. Leave some for the rest of us Salma!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

 

 

You guys det är alla kändisar jag kommer på nu på rak arm. Minns ni förresten när tullen i tyskland inte lät justin bieber ta med sig sin apa in i landet så han lämnade den bara där på flygplatsen? Klassiskt toxic boyfriend-beteende.

Celebrities, they’re just like us ;)

 

// Michelle

 

 

Usch det här känns jättefånigt men INLÄGGET ÄR OBVIOUSLY SATIR eller vad man nu ska kalla det för att Biggie nt ska stämma.

14 kommentarer | “Kändisar som högst troligen idkar tidelag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kristine skriver:

  Snälla snälla, fler blogginlägg till folket!!!!

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att pröva denna läkare som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det för att jag var desperat, men till min stora förvåning hjälpte den här doktorn mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han sa till mig att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Jag kan inte säga så mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande är här e-postmeddelandet: [drogunduspellcaster@gmail.com] kommer din partner definitivt att återvända till dig.

 3. Felix skriver:

  Jag bor från Förenta staterna,
  Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
  Jag hade en dålig upplevelse i mitt förflutna Förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
  för några dagar sedan läste jag en artikel på relationsbloggen publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa bruten kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
  Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
  Jag fick ett svarsmeddelande om att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
  det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här fantastiska mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 4. Jeff Jehonne skriver:

  I got my ex love partner return back to love and trust me more than ever before, i follow simple instructions from great Love spell caster via his personal email i was able to communicate and get instant help from him to restore my marriage love and happiness (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) you can as well get same help from him today to bring back lost love or restore broken relationship and divorced partner can return back to love. it is possible because it work for me within 2 days, my ex love man called me on phone to apologize to me and right now we are both living together in love and happiness. thanks to Dr.Oduduwa for his talented and gifted powers to bring back ex.

 5. This is excellent article, thank you for the share! This is what I am looking for, hope in future you will continue sharing such an superb work. 123betting หวย

 6. Christy Walton skriver:

  ##Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

 7. Luna skriver:

  Hej vänner;… Jag har goda nyheter att dela här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta äkta kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner gå tillbaka till mig utan att jag ber.
  kontakta Dr.Oduduwa för gratis onlinekonsultation just nu via WhatsApp; https://wa.link/q5f107

 8. Lukas Anna skriver:

  Hej killar;… Det här är Lava, från stockholm, sverige. Jag har en liknande god nyhet att dela här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan Jag bad honom komma tillbaka, jag ringde inte och skickade inte kärleks-sms till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste liknande kommentarsinlägg på en blogg, läste jag om den stora Powers of Oduduwa lovespellcasting-kanalen och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa mitt ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
  Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  du kommer att tacka mig senare; ler.

 9. The Maharashtra Board HSC Exam Question Paper 2023 will be announced on 4th week of May, . The MSBSHSE Class 12th Question Paper 2023 will be available on official website of Maharashtra Question Paper 2023 All those students Maha 12th Exam Pattern 2023 who appeared the Maharashtra Board Higher Secondary Certificate HSC Examination held on 21st Feb can get MSBSHSE Class 12th Model Paper 2023, Maharashtra Board Class XII Model Paper 2023 Online.

 10. Jessica skriver:

  Hej killar;… Jag är Jessica från Lund-Sverige,. Jag har en liknande god nyhet att dela med mig av här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan bad honom komma tillbaka, jag ringde inte eller skickade kärleks-sms till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om den stora castingkanalen Powers of Oduduwa lovespell och jag hittade hans e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
  Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  du kommer att tacka mig senare.

 11. igoal88 skriver:

  Thanks for your marvelous posting! I certainly enjoyed reading.
  igoal88

 12. Loana Alin skriver:

  Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

 13. Dean Walker skriver:

  This individual is quite skilled, and you will undoubtedly see that after some time, so I’m hoping that with his knowledge, insight, and experience mr mine will bring us a lot of cash.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG