Exklusiv förhandslyssning av David Bowies dotters nya musik!!!!

5:19 30 Mar 2021

Jag hade tänkt bidra med mina tio öre till diskussionen om media- och kultursveriges nepotism. Ni vet, debatten som väcktes till liv av Sanna Samuelssons artikel i GP här om veckan och som dött ut nu. Men låt mig komma sent till festen herregud

Jag är iaf av åsikten att jag skulle vilja leva i ett kastsystem där endast kändisbarn får regera.

I en perfekt värld skulle vi ha Blue Ivy på toppen av samhällshierarkin, sen rangordnas vi helt enkelt efter hur kända våra föräldrar är i förhållande till hennes. Jag skulle kunna tillåta viss rörlighet mellan samhällsskikten, man kan till exempel social climba genom dejting. Men förutom det så är det vi, okända, som tillhör pöbeln. Resten dyrkas.

Lite som det är nu.

Av den anledningen hade jag tänkt lista mina favoriter bland barn till kändisar som inte är kända än, förmodligen för att de valt ett liv utanför strålkastarljuset. Men som tur är går strålkastarljuset att justera lite så det strålar i valfritt barns riktning.

 

Hallie Jade

En sak som fullkomligt shakes me to my core är att Eminems dotter har blivit en extremt basic influencer-tjej. Det är fashion hauls och skincare tutorials och starbucks. Men man blir så himla glad ändå för att herregud vilken speciell uppväxt hon hade.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

Alexandria Zahra Jones

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_)

Det absolut minst förvånande i världshistorien måste vara att David Bowie och Imans dotter är otroligt snygg och cool. Jag vet absolut ingenting om henne mer än att hon är 20 år och kanske bor i New York. Jag kom även över ett klipp på en låt hon har gjort och förlåt men är det inte den låten typ ett scoop? Ska absolut skriva en clickbait-rubrik nu.

 

 

Lourdes Leon

Madonnas äldsta dotter har enligt sin mamma mycket talang men saknar driv. :’) Hon debuterade på instagram i år genom att svara extremt otrevliga svar på alla kommentarer som nämnde hennes mamma. På frågan om när hon ska börja sjunga som sin mamma svarade hon “i’ll sing at your funeral,” och när ngn kommenterade om hon minns när hon spelade piano på sin mammas konsert svarade hon “remember when u realized u would never amout to nothing.” An icon and a legend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

 

Iris Apatow

Iris är dotter till filmskaparen Judd Apatow och skådespelerskan Leslie Mann och hon har, precis som sin syster Maude, satsat på en karriär inom skådespeleriet. Problemet är bara att Iris är jättedålig på det, något jag baserar på hennes insats i (sin pappas serie) “Love” på Netflix. Det hon är bättre på däremot att att vara cool på instagram och det räcker verkligen för mig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Apatow (@irisapatow)

 

Anaïs Gallagher

Ännu ett kändisbarn som är modell. Min teori är att om tio år så kommer ordet modell vara synonymt med kändisbarn och vi kommer berätta för våra barn om en svunnen tid då modeller var helt vanliga människor som blev upptäckta av en agent när de var ute på stan och våra barn kommer storkna. Här har vi iaf Oasis-sångarens dotter som jag insåg nu är dotter till Noel och inte Liam? Känner mig roofied? Stryk henne från listan!!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anaïs Gallagher (@gallagher_anais)

 

 

C’est la fucking tout jag försökte hitta en cool intressant kille men misslyckades som vanligt. Jag har dock höga förväntningar på Amber Rose och Whiz Khalifas son Sebastian. Tycker han e så himla gullig jag ser framför mig att han typ kommer bli stor på twitter? Om twitter finns om tio år när han e 18 :)

 

// Michelle

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp