Exklusiv förhandslyssning av David Bowies dotters nya musik!!!!

5:19 30 Mar 2021

Jag hade tänkt bidra med mina tio öre till diskussionen om media- och kultursveriges nepotism. Ni vet, debatten som väcktes till liv av Sanna Samuelssons artikel i GP här om veckan och som dött ut nu. Men låt mig komma sent till festen herregud

Jag är iaf av åsikten att jag skulle vilja leva i ett kastsystem där endast kändisbarn får regera.

I en perfekt värld skulle vi ha Blue Ivy på toppen av samhällshierarkin, sen rangordnas vi helt enkelt efter hur kända våra föräldrar är i förhållande till hennes. Jag skulle kunna tillåta viss rörlighet mellan samhällsskikten, man kan till exempel social climba genom dejting. Men förutom det så är det vi, okända, som tillhör pöbeln. Resten dyrkas.

Lite som det är nu.

Av den anledningen hade jag tänkt lista mina favoriter bland barn till kändisar som inte är kända än, förmodligen för att de valt ett liv utanför strålkastarljuset. Men som tur är går strålkastarljuset att justera lite så det strålar i valfritt barns riktning.

 

Hallie Jade

En sak som fullkomligt shakes me to my core är att Eminems dotter har blivit en extremt basic influencer-tjej. Det är fashion hauls och skincare tutorials och starbucks. Men man blir så himla glad ändå för att herregud vilken speciell uppväxt hon hade.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

Alexandria Zahra Jones

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_)

Det absolut minst förvånande i världshistorien måste vara att David Bowie och Imans dotter är otroligt snygg och cool. Jag vet absolut ingenting om henne mer än att hon är 20 år och kanske bor i New York. Jag kom även över ett klipp på en låt hon har gjort och förlåt men är det inte den låten typ ett scoop? Ska absolut skriva en clickbait-rubrik nu.

 

 

Lourdes Leon

Madonnas äldsta dotter har enligt sin mamma mycket talang men saknar driv. :’) Hon debuterade på instagram i år genom att svara extremt otrevliga svar på alla kommentarer som nämnde hennes mamma. På frågan om när hon ska börja sjunga som sin mamma svarade hon “i’ll sing at your funeral,” och när ngn kommenterade om hon minns när hon spelade piano på sin mammas konsert svarade hon “remember when u realized u would never amout to nothing.” An icon and a legend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

 

Iris Apatow

Iris är dotter till filmskaparen Judd Apatow och skådespelerskan Leslie Mann och hon har, precis som sin syster Maude, satsat på en karriär inom skådespeleriet. Problemet är bara att Iris är jättedålig på det, något jag baserar på hennes insats i (sin pappas serie) “Love” på Netflix. Det hon är bättre på däremot att att vara cool på instagram och det räcker verkligen för mig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Apatow (@irisapatow)

 

Anaïs Gallagher

Ännu ett kändisbarn som är modell. Min teori är att om tio år så kommer ordet modell vara synonymt med kändisbarn och vi kommer berätta för våra barn om en svunnen tid då modeller var helt vanliga människor som blev upptäckta av en agent när de var ute på stan och våra barn kommer storkna. Här har vi iaf Oasis-sångarens dotter som jag insåg nu är dotter till Noel och inte Liam? Känner mig roofied? Stryk henne från listan!!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anaïs Gallagher (@gallagher_anais)

 

 

C’est la fucking tout jag försökte hitta en cool intressant kille men misslyckades som vanligt. Jag har dock höga förväntningar på Amber Rose och Whiz Khalifas son Sebastian. Tycker han e så himla gullig jag ser framför mig att han typ kommer bli stor på twitter? Om twitter finns om tio år när han e 18 :)

 

// Michelle

 

17 kommentarer | “Exklusiv förhandslyssning av David Bowies dotters nya musik!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}.

 2. Johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att pröva denna läkare som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det för att jag var desperat, men till min stora förvåning hjälpte den här doktorn mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han sa till mig att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Jag kan inte säga så mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande är här e-postmeddelandet: [drogunduspellcaster@gmail.com] kommer din partner definitivt att återvända till dig.

 3. Felix skriver:

  Jag bor från Förenta staterna,
  Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
  Jag hade en dålig upplevelse i mitt förflutna Förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
  för några dagar sedan läste jag en artikel på relationsbloggen publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa bruten kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
  Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
  Jag fick ett svarsmeddelande om att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
  det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här fantastiska mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 4. Christy Walton skriver:

  #Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

 5. Isaac Duran skriver:

  Jag är från USA, jag är skild från en son, Felix, som nu är 12 år gammal, och jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en lång historia men jag kommer att minska den för att du ska inse att vi ibland måste göra ett personligt val för att få det som tillhör dig waffle game.

 6. So all students those who have taken Jammu & Kashmir Board of school education 10th class exam can check form the official website, As we know Jammu & Kashmir Board of school education has conducted the 10th class examination JK 10th Question Paper 2023 from march 2023 in various exam centers though out the state of Jammu & Kashmir, large number of applicants has successfully downloaded the JKBOSE 10th Previous Question Paper 2023 and take the examinations in different centers and after the end of exams all are searching for the announcement of JKBOSE 10th Model Question Paper

 7. provably fair skriver:

  Ännu ett kändisbarn som är modell. Min teori är att om tio år så ko

 8. Provably Fair skriver:

  Ännu ett kändisbarn som är modell. Min teori är att om tio år så ko. Provably Fair

 9. Loana Alin skriver:

  Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

 10. Pamela Hugo skriver:

  Jag vill dela min fantastiska upplevelse med Dr. Ilekhojie. Min man sedan 5 år var otrogen mot mig och jag konfronterade honom vilket orsakade ett slagsmål som gjorde att han bad om skilsmässa. Jag grät och blev direkt sjuk. När jag sökte efter slumpmässiga berättelser på nätet om människor med liknande situationer som min, såg jag ett vittnesbörd om någon och hur Dr Ilekhojie gjorde fred mellan paren. Jag kontaktade honom och han förklarade för mig hur det är möjligt att försonas med min man och om några dagar kommer han att avbryta skilsmässan vilket var vad jag ville. Jag gjorde allt han bad mig göra och exakt tre nätter efter hans arbete ringde min man för att be om ursäkt för otrogen och bad att få återvända hem med så många löften. Jag uppskattar din hjälp Dr, du är verkligen en välsignelse. Om du är i samma situation som jag var, kontakta Dr Ilekhojie och be om hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com eller Ring/Whatsapp +2348147400259

 11. Aurelia Daiva skriver:

  Jag har hittat en gudomlig hjälpare som är väldigt verklig, ärlig och gör vad han säger att han kommer att göra, det tog några dagar för min besvärjelse att komma fram och resultaten är fantastiska… välsigne dig och guden håller dig säker och frisk . Jag fick tillbaka mitt ex med hjälp av Dr Ilekhojie. Hela mitt liv har jag aldrig sett något liknande, jag känner mig väldigt glad och nöjd med att jag tog rätt beslut. Det är så verkligt och kraftfullt!! Whatsapp honom direkt +2348147400259). Om du vill ha villkorslös kärlek måste du ge dig själv helt. Kärlek är ett åtagande, inte en känsla. Vet skillnaden. Relationer kräver ett seriöst engagemang som de flesta inte har. Äktenskap är ännu svårare och de flesta är inte kapabla att hantera ansvaret att vara lojala, trogna, engagerade och hängivna till din make och ditt liv tillsammans eftersom det är din prioritet och inget annat spelar roll. Nå ut till Dr Ilekhojie och hitta lösningar på dina äktenskaps- eller relationsproblem E-post: gethelp05@gmail.com

 12. snow rider 3d skriver:

  Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.

 13. snoasd skriver:

  Om du vill ha villkorslös kärlek måste du ge dig själv helt. Kärlek är ett åtagande, inte en känsla. @snow rider 3d

 14. redactle skriver:

  This is my first visit to this location. Your blog has a lot of intriguing content, especially the discussions. Based on the numerous comments on your articles, I guess I’m not the only one having a good time here. Keep up the good work. If you have free time, visit the page redactle game to enjoy these great games!

 15. Belinda skriver:

  Visit our website if you like to find entertainment on the internet; many of the newest and most well-known games are available for free right now.
  Fnaf game online.

 16. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트.COM

 17. SafeToto23 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노사이트 .com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp