Åre Sessions 2018

11:17 30 Apr 2018

Det är SVÅRT att sammanfatta förra veckans smocka till festival, särskilt när träningsvärken ligger som en våt filt över hela kroppen, men här kommer något av ett försök. 

Åre Sessions rivstartade för min del på Teddybears Svartklubbsgig under torsdagskvällen. Att denna föregåtts av en hel dag i backen för åk och rek glömde min kropp tydligen illa kvickt bort när björnarna och Rigo drog igång sitt live-dj-set. En utmärkt start på vad som komma skulle.

Fredagen var starten för Nöjesguiden @ 720, där vi gästades av dj:s som Hanapee, Ebbis och Simon Norrsveden. Därefter skråade jag ner till Timmerstugan för slutet av Lamix och en andra spelning med Teddybears. Samt givetvis ett set av festivalens näst hårdast jobbande DJ Joel Ighe. Under kvällen hann jag med såväl ett eget set på Grow (scenen inne på Holiday Club), ett besök på Red Bulls popupbar i Verkstaden (Country Club) samt faktiskt en hel del spelningar i form av Avantgardet och Janice.

Lördagen började snarlikt fredagen med skidåkning och 720, där festivalens klart hårdast arbetande DJ Aron McFaul stod för ett av många briljanta set. Jag såg honom totalt tre gånger under helgen i tre HELT olika sammanhang och kan inte göra annat än att lyfta på min lilla skidhjälm. Därefter ner till Rebecca & Fiona som höll hov på Timmerstugan, följt av poolfest och ett intensivt konsertschema.

Vi bokade middag på Country Club för att ha direkt access till Vacation Forever och INVSN. Vidare till Arenan för Tove Styrke, Madi Banja och Icona Pop. En rolig detalj där var Prins Daniels (!) visit i sällskap av cirka sju Säpovakter.

Kvällen och således festivalen avslutades i svit 302, där de flesta av lördagens artister slöt upp bakom DJ-båset. Det tjuter fortfarande i öronen.

Bilresan hem var som vanligt en fröjdefull åttatimmars sådan, med stopp i Kolböle för en snabb fläskfilé med bea. Väl hemma åkte vinterdäcken av och nu är fan festivalsommaren inledd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG