Framtid och Nöjesguiden #5

8:49 16 Maj 2018

Det bor oerhört mycket i begreppet framtid. Nästa år, månad eller sekund. Allt ligger i framtiden. Vi kommer att befinna oss en bit in i framtiden bara du har läst klart den här meningen, för att inte nämna hela tidningen.

I det senaste numret av Nöjesguiden har vi träffat fem artister vars musik du inte kommer att kunna vara utan den närmaste framtiden. Inom temat för Framtidens Stad har vi dessutom träffat Gatherfestivalen, pratat med rörelsen FWDMLM samt ställt oss frågan om detta är slutet på framtiden.

Vi har också rest över sundet till Köpenhamn, grottat ner oss i auteurer och inte minst låtit Joel Ighes resa från Majorna till Stureplan breda ut sig över tre sidor.
Precis som vanligt guidar vi dig också till vilka krogar du ska äta på, vilka klubbar du ska besöka och vad du ska titta på den närmaste
framtiden.

Nöjesguiden #5 är ute nu. Plocka upp det på stan eller läs det här.

Imorgon torsdag har vi dessutom lanseringsfest för numret på Ångbåtsbryggan, du är hjärtligt välkommen men glöm inte att osa.

En kommentar | “Framtid och Nöjesguiden #5”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer