Just nu pågår Åre Gastronomy Week med allt vad det innebär i form av gästspel, provningar och seminarier. Jag hade äran att få besöka det måndag till onsdag, såhär såg popupkrogen på torget ut när vi anlände…
…och såhär nice var det på kvällen när Johan Backeus (som för övrigt ska öppna krog i Sundsvall inom kort) lagade käket.
Tisdagen tillbringades på fjället med en annan Årets Kock-vinnare, Thomas Sjögren. Som också sopade hem guldmedaljen i förra årets Kockarnas Kamp.
Jag körde in skotern i ett (litet) träd, och brände mig (lite) på näsan. Men i övrigt en riktig pangdag på fjället, som avslutades med sju rätter på sju minuter i Bergbanan.
Nu tillbaka på hemmaplan och nästa vända till Åre blir den 26-27 april under Åre Sessions.
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.