Nedräkning till Åre Sessions

2:38 4 Apr 2019

Nu är det bara tre veckor kvar tills att Åre Sessions brakar loss med allt vad det innebär. Som vanligt hittar ni oss på 720 under hela helgen, där det kommer ske både livespelningar och spelas musik av dj:s. Dessutom serveras Åres kanske bästa lunch där, bara en sån sak.

Illustrerar detta med en bild på mig själv från när jag firade födelsedagen med Melleruds på baksidan Åreskutan. Thomas Sjögren lagade trerätters över öppen eld för mig och några av mina vänner, bara en sån sak.

En kommentar | “Nedräkning till Åre Sessions”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Road journeys have always fascinated me. I had been on many road trips with my family. On such journeys, I always took the window seat to have a view of the trees, green fields, roads and other interesting things that came along the way. I loved the fact that these journeys gave me the chance to be with my family and chat with them for hours. We went to my maternal grandparents’ place in Chandigarh during our summer vacations each year. I went there with my brother and mother. When I was in my tenth standard, my vacations commenced just after the final exams in the month of March. My brother was in the seventh grade at that time and he still had to wait till the mid of May for the vacations to start. So, we couldn’t plan anything together anytime soon. After a year of hard work and rigorous study sessions, I really needed a break to rejuvenate. It was then that I took permission from my parents to travel alone to visit my grandparents and cousins in Chandigarh. I was thrilled yet nervous about this first still solo road trip of mine. I took the window seat in a bus and enjoyed the view outside. After around 2 hours, the bus stopped at a restaurant. I stepped out of the bus to grab a cup of tea and sandwich. Sitting all by myself, travel around new things was a sole skill for me. I believe road journeys are the best. I simply love them. I love travelling with my family and also enjoy travelling alone. I learned a lot through my solo road journey. It was a different experience all together. For me the best writing service ever it custom essay writing service. The real professionals! They obtain into account all the requests and shade. The teacher truly liked essay. They wrote an really good work, with detailed explanation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla