Semesterflaket, fy fan vad bra

5:54 18 Jun 2019

När vi skickade detta nummer till tryck rullade ett av de sista flaken med nybakade studenter förbi redaktionen och fick fönstren att skallra av basgång, primalskrik och ungdomlig frustration. Om ett par veckor är det vår tur, då en av våra redaktionsmedlemmar kläckte den briljanta idén att vi skulle ställa in försommarfesten och istället hyra ett semesterflak. Under en hel dag i början av juli kommer ni således kunna se oss rulla runt i Sveriges största städer vrålsjungandes ”För vi har tagit semeeeeester, fy fan vad vi är bra”. Era rutor kommer att skallra av basgång, primalskrik och frustration över inställda semesterplaner.

Resten av sommaren kommer vi att tillbringa med att lyssna på vår omslagsperson Madi Banja, aktuell med debutalbumet Välsignelsen, och kolla på fotbolls-VM. De som vågar ska också se Ari Asters nya skräckfilm Midsommar i dagsljus såklart.

Ni ser, det blir inte så tokigt ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG