Semesterflaket, fy fan vad bra

5:54 18 Jun 2019

När vi skickade detta nummer till tryck rullade ett av de sista flaken med nybakade studenter förbi redaktionen och fick fönstren att skallra av basgång, primalskrik och ungdomlig frustration. Om ett par veckor är det vår tur, då en av våra redaktionsmedlemmar kläckte den briljanta idén att vi skulle ställa in försommarfesten och istället hyra ett semesterflak. Under en hel dag i början av juli kommer ni således kunna se oss rulla runt i Sveriges största städer vrålsjungandes ”För vi har tagit semeeeeester, fy fan vad vi är bra”. Era rutor kommer att skallra av basgång, primalskrik och frustration över inställda semesterplaner.

Resten av sommaren kommer vi att tillbringa med att lyssna på vår omslagsperson Madi Banja, aktuell med debutalbumet Välsignelsen, och kolla på fotbolls-VM. De som vågar ska också se Ari Asters nya skräckfilm Midsommar i dagsljus såklart.

Ni ser, det blir inte så tokigt ändå.

3 kommentarer | “Semesterflaket, fy fan vad bra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.

 2. Johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-postadressen: {drogunduspellcaster@gmail.com} kommer din partner definitivt att återvända till dig

 3. Sjoberg Strand skriver:

  Jag upplever omedelbart resultat efter 3 dagar av kärleksstavning charm del lanserat på min väg av en spellcaster kallad Dr.oduduwa, jag var modig och desperat söker efter omedelbar hep att ta tillbaka min ex kärlek partner. Jag har försökt så många andra kärleksspellkanaler på nätet, ingen kunde hjälpa mig, tills en vän av min Theresa Maria rådde mig att snarare kontakta en riktig kärleksspellare Oduduwa, jag gav det ett sista försök att skicka meddelande för att kontakta Dr.Oduduwa adress via: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Idag är jag väldigt glad att säga att min kärleksrelationshistoria har förändrats för gott. Min före detta make kommer tillbaka hemma igår efter flera månader av separation. DrOduduwa Love Stave Charm är riktigt kraftfullt att arbeta direkt inom 3 dagar av kärleksspellaktivering. Det fungerar som magi för mig att återställa tillbaka förlorad kärlek och lita på äktenskapshemmet. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love Stave Channel till alla som vill förena med ex love, kärleksspell för att göra din kärlekspartner omtänksam och magisk loe för att hitta ny sann kärlek. omedelbart skicka meddelande till Oduduwa personliga WhatsApp nr: +79268011965

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer