Lollapalooza 2019

11:29 2 Jul 2019

Stockholm har fått en ny festival i internationell klass. 

Jag vet att jag tjatar mycket om Roskilde, det gör jag alltid vid den här tiden på året och även 2019 åker vi ner till Danmarks jättefestival för säkert fjortonde gången. Men faktum kvarstår att det är en av de bästa festivaler jag besökt, och fortsätter vara så.

Därför var det extra roligt att besöka Lollapalooza Stockholm i helgen, som trots att det bara är första året redan lyckats producera något som faktiskt kan mäta sig med grannlandets långkörare. Visst, det finns ingen camping, men hallå jag är 38 år gammal och tjusningen med att bo i tält har liksom försvunnit. Jag parkerade liksom vår elbil 200 meter från området, bara en sån sak.

Här satsas det istället på bekvämlighet och hela festivalområdet är pedagogiskt uppbyggt med scenerna i en cirkel riktade mot mitten av området, och en mängd utsiktstorn strategiskt utplacerade för oss som inte är så långa i rocken.

Trots att det blev en snabb, nykter, visit för mig detta år har jag inga problem med att slå fast att detta kommer att bli en långkörare till festivalen. En högst välkommen sådan.

Konserter jag såg: Alma, Imenella, Junior Brielle, Yungblud, Molly Sandén.
Saker jag åt: Malin Söderströms friterade fisk.
Saker jag drack: A shipful of IPA (alkoholfri), Norrlands Ljus (alkoholfri).

3 kommentarer | “Lollapalooza 2019”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sjoberg Strand skriver:

  Jag upplever omedelbart resultat efter 3 dagar av kärleksstavning charm del lanserat på min väg av en spellcaster kallad Dr.oduduwa, jag var modig och desperat söker efter omedelbar hep att ta tillbaka min ex kärlek partner. Jag har försökt så många andra kärleksspellkanaler på nätet, ingen kunde hjälpa mig, tills en vän av min Theresa Maria rådde mig att snarare kontakta en riktig kärleksspellare Oduduwa, jag gav det ett sista försök att skicka meddelande för att kontakta Dr.Oduduwa adress via: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Idag är jag väldigt glad att säga att min kärleksrelationshistoria har förändrats för gott. Min före detta make kommer tillbaka hemma igår efter flera månader av separation. DrOduduwa Love Stave Charm är riktigt kraftfullt att arbeta direkt inom 3 dagar av kärleksspellaktivering. Det fungerar som magi för mig att återställa tillbaka förlorad kärlek och lita på äktenskapshemmet. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love Stave Channel till alla som vill förena med ex love, kärleksspell för att göra din kärlekspartner omtänksam och magisk loe för att hitta ny sann kärlek. omedelbart skicka meddelande till Oduduwa personliga WhatsApp nr: +79268011965

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Capriciosa skriver:

  Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

  Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

  Bara så ni vet….. vi skiter i yttrandrefriheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer