Nytt gånger tre

2:13 25 Nov 2019

Körde en så kallad ”uppdateringsrunda” i fredags. Det går ut på att man tar en runda, och uppdaterar sig på nya ställen. Jag gör det ett par gånger i månaden, och det blir ofta både gott och trevligt. I fredags började vi således på Positano med en fördrink. Positano är Tjogetgängets nya etablering på NK, och det är ett utmärkt ställe att kicka igång helgen på med förslagsvis en Negroni.

Pitstop nummer två blev på Folkparken som öppnade för ett par månader sedan. Jag hade bara varit där på presslunch innan, men det här var något helt annat. Tog såklart in alldeles för mycket mat, men sjukt nog åt vi upp allt. Folkparken huserar i Jensens gamla lokaler på Sveavägen, men ska absolut inte förknippas med sin föregångare. Inspirationen kommer istället från Warpigs i Ködbyen, och på matsidan tycker jag ärligt talat de gör klart bättre ifrån sig än sin danska förlaga.

Avslutningsvis smög vi in genom den grönt upplysta porten bredvid Coquetel Social, och ner i källaren till speak easy-baren Lucy’s Flower Shop. En cocktailbar som av allt att döma siktar på att ligga i stans (landets) absoluta toppskikt. Extra kuriosa är att den ligger i Dr Albans gamla studio, vars golv har sänkts med typ en halvmeter för att få till takhöjden.

Varsågod för tre gånger tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla