Just det, jag provade även Niklas nya Brooklynmeny idag. Inte helt säker på vad som egentligen utstrålade Brooklyn men vinet (charles&charles) var gott.
Det har kommit många brev, de flesta handskrivna, till redaktionen där ni undrar vad jag tycker om årets säsong av Sveriges Mästerkock. Anledningen till att mitt svar har dröjt är att jag var i Malawi när det drog igång och först nu känner att jag har kött (haha!) på benen för att ge er ett adekvat svar.
Inledningen tyckte jag spontant var något lamare den här gången, de var helt enkelt lite för snälla. För att formatet ska hålla måste vi steppa upp det lite mellan varje säsong. Det tar sig dock, jag älskade till exempel när Per hivade in en sked i väggen igår. Mer sådant. Och mer konkreta tester av deltagarnas faktiska hantverk och ”paletter”, det är det bästa jag vet.
Tänker inte gå in och betygsätta deltagarna var för sig i ett såhär tidigt stadium MEN har vi inte fått nog av realitycruisers vid det här laget, alltså de människor som inte nöjer sig med att vara med i en produktion utan gärna hoppar likt gräshoppor från den ena (i detta fall Idol) till den andra. Trovärdigheten blir inte total då kan jag säga, så castingmänniskor: skärp till er.
Edit: förstår för övrigt fortfarande inte mig på loggan. Är det ett snabela fast m?
Provade den nya finska restaurangen med thailändsk, vietnamesisk och indonesisk mat igår. Säg DET tio gånger fort utan att blinka! Nu har det öppnat iaf. Nästan 200 sittplatser allt som allt och en jävligt spännande meny.
Provade nya framtidstaxin Uber i morse för första gången. Du reggar dig i en app, släpper en liten pin på en karta var du är och ser exakt om hur lång tid du kan få en bil. Efter att du har bokat kan du sedan följa bilen (i detta fall Anders) ända tills den är framme. Helt sjukt. Det bästa är att den är obrandad och har tonade rutor så man (tror iaf att man) ser ut som en rockstjärna när man kliver ur.
Stryker som katten runt het gröt här hemma nu ska ni veta.