Listdags

12:45 16 Jun 2016

Okej, let’s lista! Denna är stulen. Som vanligt.

1. Hur gammal är du? 32, 33 i november. 
2. Hur gammal känner du dig? Typ 27.
3. Vad har du gjort i dag? Vaknat, käkat frukost, fakturerat, chattat, pillat med datorn.
4. Vilken film såg du senast? Såg om Maleficent igår och förundrades ännu en gång över 1. Varför prinsen behöver vara med i sista scenen. Helt menlöst! 2. Varför sagoprinsar alltid har samma frisyr genom hela livet.
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Har gått från att vara melankolisk höstperson till hoppfull vårperson. Gillar känslan av att allt det bästa är framför en.
6. Är du besatt av någonting? Alldeles för många saker. Allt från råbiffen på Bananas och min cykel till senaste säsongen av Bachelorette och Pepsi Max. Just nu den här här låten:

7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Hänger i min soffa. Den e go.
8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? 1.Tydligen livrädd för allt som bor under havsytan. Var på Naturhistoriska igår och fick så starka kväljningar av fiskarna och bläckfisken att jag var tvungen att gå ut för att inte kräkas. 2. Har ett blått födelsemärke på mitt smalben. 3. Har Spindelmannen-snabba reflexer. 
9. När vaknade du i dag? 08.15.
10. Vilken är din favorithögtid? Midsommar! Har alltid tyckt det har varit jobbigt innan med förväntningar och halva planer, men sedan några år tillbaka firar jag med samma gäng på samma plats och då blir det en helt annan grej.
IMG_6624
11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Jag älskar dagar som känns som sommarlov. Alltså att man hittar på massa olika spontana saker i ett stort gäng som bara blir fler och fler. Att man flyttar sig mellan olika ställen och fler hakar på. Kanske frukost ute, hänga i park, bada, uteservering, fest, nattbad och promenad hem i soluppgången.
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Någonstans där det inte regnar utan känns som 16 juni borde.
13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Hurgada.
14. Hur vill du tillbringa din pension?
Jag drömmer om att gå ihop med ett stort gäng vänner och köpa ett stort lägenhetshus där vi alla har varsin lägenhet. Så vi kan hänga tillsammans men också vara ifred när vi vill. 
15. Vad lyssnar du på just nu? Unbreakable Kimmy Schmidt är på i bakgrunden. Fattar inte riktigt varför folk gillar den, den lossnar ju aldrig?
16. Har du någon gång brutit ett ben? Jepp. Nyckelbenet när jag snodde en cykel i nian. Rätt åt mig. 
17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, citron, citronpeppar, turkisk yoghurt och grönsaksbuljong.
18. Vad är du på för humör just nu? Lagom. Lite stressad för jag tänkte hinna göra massa saker innan jag spelar skivor med Aurora på Boulebar Tanto ikväll och den här listan tar aldrig slut.
19. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Asien.
FullSizeRender
20. Snarkar du? Om jag är täppt, annars inte. 
21. Vilka yrken har du provat på? Butiksbiträde, kassapersonalninja (var så sjukt snabb på PLU-koderna), sålt tidningar i trappuppgångar för en tia och mötts av en miljard män som öppnar ytterdörren i bara kallingar, servitris, lärarvikarie, marknadsundersökare (sån som ringer folk och ställer frågor), museipedagog, föreläsare, projektledare, castare, Community Manager, DJ och programledare. Säkert nåt mer som jag glömt.
22. Hur går du helst klädd? Tajts och nåt stort sjok, det känns minst.
23. Vilket stjärntecken är du född i? Skytten.
24. Vilket är ditt favoritgodis? Dragster, de där svinsura däcken som känns som att tänderna ska falla ur och mjölkchoklad.
25. Vad sa du senast? Godnatt.
26. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska, ensemble och drama.
27. Vilken är din favoritaffär? Ingen? Är sämst på att handla saker eller kläder.
28. Vad har du i dina fickor? Inget.
29. Vad köpte du senast? Mat.
30. Hur många gånger har du flyttat? Ca en driljon. 
31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? En helikopter, en helikopterpilot och snus. 
32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, även om jag får panik om jag inte gör något av dagen.
33. Senaste filmen du såg på bio? Jag kommer verkligen inte ihåg. Ytterligare en sak man kanske inte vet om mig (om man inte har träffat mig mer än en gång): jag har sämst minne!
34. Har du blivit sydd någon gång? Nope.
35. Vad åt du till frukost?  Tunnbröd och ost
36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var 22. Jobbade på Världskulturmuseet, bodde i Göteborg och kände min nog rätt ball.
37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Jacob tog världens omväg för att hämta en jacka och halsduk till mig när jag spelade skivor på Ljunggrens takterass och frös arslet av mig. <3
38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På hyllan ovanför sängen.
39. Vad var det sista du åt? Frukost.
IMG_6492
40. Är du blyg? Nej inte alls. Ibland tror jag kanske jag uppfattas som blyg, men helt ärligt handlar det nog snarare om att orken inte alltid är där.
41. Vad heter du i andra namn? Har inget mellannamn, men jag heter Soraya Glenn Hashim på Facebook och folk verkar tro att det är mitt riktiga mellannamn. Det är det alltså ej, jag bara råkar vara från Göteborg.
42. Har du varit med om en bilolycka? Nej. Tack och lov.
43. Vilken är den roligaste träningsformen? Gillar att dansa. 
44. Har du några husdjur? Nej, skulle aldrig kunna ta bra ansvar för någon annans liv. Är alldeles för egoistisk. 
45. Vill du gifta dig? Det är inget jag längtar efter, men om det var viktigt för den jag älskar eller om man får feeling, så visst! Hatar ju inte fest direkt.
46. Var växte dina föräldrar upp? Den ena Tehran och den andra vet jag inte riktigt.
47. Har du någon gång ringt polisen? Ja, några gånger. 
48. Har du svenskt ursprung? Nej.
49. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ja, några stycken. De används mest av vänner i Göteborg. Soy och Soya är vanligast. Älskar när kompisar börjar använda mina smeknamn eller hittar på nya, det känns så familjärt och mysigt. 
50. Vilka är dina största svagheter? Jag är en stor jävla känslostorm. Jag ältar, tar saker personligt och oroar mig alldeles för mycket. Och omg don’t even get me started on kontrollbehovet. 

En kommentar | “Listdags”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Assignment Help skriver:

    Need Online Assignment Help Australia? Goto Assignment Help offers all these courses:- Assignment Help Australia, Online Assignment Help, Australian Assignment Help, Help with Assignment, Assignment Helper with 25% OFF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla