What’s good?

12:29 21 Jun 2016

FullSizeRender-1

Förra året blev vår podd 1000 modiga frågor nominerade till Stora Radiopriset i kategorin Årets folkbildare. Och i natt fick vi brons i New York Festivals world’s best radio programs. Alltså världens största radiotävling! Inte illa pinkat.

Skärmavbild 2016-06-21 kl. 12.21.01

 

5 kommentarer | “What’s good?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Assignment Help skriver:

    Need Online Assignment Help Australia? Goto Assignment Help offers all these courses:- Assignment Help Australia, Online Assignment Help, Australian Assignment Help, Help with Assignment, Assignment Helper with 25% OFF

  2. Nick Mosan skriver:

    When you try to enter QuickBooks in multi-user mode and the multi-user connection to the server is jammed, QuickBooks error H202 appears. The H202 problem, on the other hand, could occur if the company file is on a different computer and QB needs assistance connecting it. A QuickBooks user will be unable to open a company file saved on another computer if this problem occurs.

  3. When converting to multi-user, are you getting QuickBooks error code H202? Don’t be concerned; we’re here to assist you. We’ll talk about this mistake in this article. When trying to use QuickBooks desktop in multi-user mode, you may get this problem.

  4. SMM HEART skriver:

    Great job for publishing such a beneficial web site.Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too. cheapest smm panel india

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp