M.I.A. tar sig an Beyoncés Flawless

5:00 14 Maj 2014

Baddygirl 2 - MIA PARTY SQUAD BEYONCE FLAWLESS REMIX

”Flawless bitches say hey, what’s up M.I.A.? It’s for the women and of course Beyoncé”

En av mina absoluta favoriter när det kommer till slagkraftig musik (ofta med politiska undertoner och allmänt vettiga budskap) är M.I.A. Vi har väl lärt oss vid det här laget att hon helt enkelt inte bryr sig om vad någon annan tycker. Rapparen tröttnade till exempel på skivbolaget och hotade med att läcka sitt album Matangi ifall de inte gav den ett releasedatum. Hon fick även nyligen ta emot böter på över 16 miljoner dollar efter att ha gett USA fingret under Madonnas Super Bowl uppträdande. Med andra ord: M.I.A. är någon vi alla borde beundra.

Nu kan hennes fäbless för rebelliska akter återigen väcka ilskan hos ett gäng advokater. Hon tog nämligen till Twitter under natten för att läcka sin remix av låten Flawless från Beyoncés självbetitlade album. Tydligen har superstjärnans agenter inte hört av sig på månader. Förståeligt att sångerskan vill hålla en låg profil just nu men flera månader? Kom igen! Fast frågar du mig M.I.A. så var det värt det för denna remix är strålande. Hit-Boys produktion på originalet har här skruvats upp av Party Squad till en tyngre och mer adrenalinpumpande version helt i linje med den brittiska artistens färgstarka stil.

Tryck på play nedan och lyssna även efter element från en av Queen Bs äldre låtar i denna traposande mix.

Hur mäter sig denna Baddygirl med originalet? Lämna en kommentar nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg