Ordningen är återställd när Moby snor Miley Cyrus hjärna i ny musikvideo

1:47 8 Jul 2014

Ibland kan det vara en ding ding värld vi lever, det tyckte i alla fall internet många förra sommaren. Ja ni minns kanske MTV Video Music Awards samt Miley Cyrus och Robin Thicke omtalade uppträdande. Nu ett år senare verkar artisternas karriär vara så långt ifrån varandra som det är möjligt. Thickes nya album – och försök till att få tillbaka sin exfru – Paula floppar likt inget annat med knappt 20 000 ex sålda första veckan. Samtidigt turnérar den gamla disneystjärnan Cyrus jorden runt och gör uppseendeväckande musikvideos med Flaming Lips.

”Vänta va!?” tänker kanske en del, eller var det väntat efter att Miley och bandets frontman Wayne Coyne gjorde en matchande hundtatuering tillsammans? Återigen kanske. De har hursomhelst gjort en musikvideo tillsammans och den hör absolut inte till den visuella normen. Det här är droginfluerad eskapism som har gått helt fel när Moby lägger beslag på den unga popstärnans hjärna. Att försöka förklara mer än så vore dåraktig men någon kulturvetare får gärna skriva en C-uppsats på ämnet. En sak är säkert: världen syratrippen skildrar är en ding ding sådan vilket betyder att allt är som det ska i populärkulturens smått urflippade avdelning.

Se Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain nedan, jag rekommendderar att du ser den hemma och inte på jobbet. Försök även att hålla barn borta från den, om du nu inte vill att de ska gå med i IOGT-NTO före högstadiet börjar.

         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp