Michael Bays kamp med filmkritikerna tar en oväntad vändning

2:27 8 Jul 2014

Michael Bay är ett geni när det kommer till popcorntuggande GCI-action, publika hjärnsläpp och undermedvetet säga allt det vi tänker. Men någon gyllene staty för bästa regi lär han aldrig ta hem, statistiken menar till och med på att hans filmer bara blir sämre med åren. Men bryr han sig? Knappast. Inför premiären av sin senaste film Transformers: Age of Extinction har han säkerligen bett recensenter dra åt helvete otaliga gånger. Bay är nämligen allt för kapitalism och hur dåliga recensionerna än är så kommer folk köa för att försöka tyda vilken robot som är vilken bland alla explosioner.

Kanske i ett försök att bättra på relationen med Hollywoods galnaste (efter James Cameron) har Jimmy Kimmel satt ihop en video med några av staternas mest respekterade recensenter. Här bekämpar kritikerna sina mest primära instinkter och ger faktiskt Michael Bay komplimanger. Nu är kanske inte jämförelsen med Hitler oerhört smickrande, men det är måhända starten på något. Regissören är ändå inte långt ifrån att sätta ihop sitt eget massförstörelsevapen med alla pengar filmbranschen kastar åt hans håll – kanske borde vi alla som har snackat skit börja krypa mot korset?

Det där är en tickande bomb om något. Ta er till biograferna och be för era liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp