Vem dödade Miss Piggy? Finn svaret med Mupparna i Twin Beaks

6:00 17 Jul 2014

Om det är något jag älskar så är det Twin Peaks och om det är något jag inte älskar så är det den nya installationen av Mupparna-filmer. Tur nog har illustratören Justin Lawrence Devine skapat ett flertal verk för att kittla min fantasi om en värld där Mupparna åter är drägliga – en värld fylld av under och mysterier. Här kan vi nämligen se kända muppar likt Kermit och Miss Piggy i kläderna tillhörande en rad unika karaktärer från den redan nämnda kultserien. Det fungerar väldigt väl, nästan skrämmande väl. Samtidigt borde jag kanske inte vara överraskad, det är ändå inte första gången dockorna besöker Twin Beaks

Än så länge finns det sju verk att bevittna på Devines tumblr, men håll ett öga öppet för flera är utlovade. Jag förväntar mig att Statler och Waldorf kommer få överta bröderna Milfords dispyt. Även en illustration av Beaker som Andy känns självklar, nästan självklarare än en av Coops dagliga presenter.

"I’m not at liberty to divulge that information"
Major Garland the Eagle (Twin Peaks Muppet #6)

Another one — Dr. Lawrence Teeth

Who killed Ms. Piggy?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp