Grattis alla föräldrar! George RR Martin släpper en barnbok från Game of Thrones-värld

10:05 5 Aug 2014

Det verkar som att författaren George RR Martin är här med ännu ett antiklimax till boksläpp. The Ice Dragon är en barnberättelse som utspelar sig i världen han har skapat med sin A Song of Ice and Fire-serie – även känd som HBO:s Game of Thrones – och gavs för första gången ut 1980. Denna nyutgåva kommer innehålla över 30 nya illustrationer från den erkända tecknaren Luis Royo och berättar historien om Adara – en flicka som stiftar bekantskap med en isdrake.

Detta kan vara den perfekta födelsedagpresenten för dig som vill få in dina barn på en tidig bana fylld av politisk korruption och blodiga bröllop men vill slippa allt överflödigt HBO-sexande. Eller försöker du övertyga dina föräldrar att Game of Thrones är mer än bara HBO-sexande? Kanske är detta vad som krävs för att övertyga dem. Fansen av den blodtörstige författarens tidigare verk lär dock inte vara nöjda då de fortfarande väntar på den sjätte delen i hans saga om Westeros; Winds of Winter. Måhända att de inhandlar barnboken endast för att skymfa sin gud med ett bokbål eller liknande, det återstår att se den 21 oktober när The Ice Dragon landar bland Alfons och de andra i bokhyllorna.

THE-ICE-DRAGON-3-large

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg