Klart ni vill se Julia Louis-Dreyfus sälja sin Emmy till Bryan Cranston och Aaron Paul!

8:00 20 Aug 2014

Om det är något amerikansk tv har en fallenhet för så är det realityserier. Vi kan kanske skryta om Robinson men jänkarna har tagit genren till nya höjder sen MTV började sända allt annat än musik. Resten av landets tv-bolag upptäckte efter ett tag att det fanns en målgrupp utanför de som endast suktade efter spritdränkta fester längs med New Jerseys kust, vilket bland annat skulle leda till skapelsen av pawn shop-serierna. Att pantsätta värdesaker verkar ligga USA varmt om hjärtat då serier som Pawn Stars har gett upphov till ett dussin spinoffs och även denna parodi från Emmy-galans huvudsponsor Audi.

Här kan vi se den älskade Breaking Bad-duon Bryan Cranston och Aaron Paul försvinna in i rollerna som de två sliskigaste pawn shop-ägarna ni kan tänka er. Kunden för dagen? Ingen mindre än Julia Louis-Dreyfus – alltså Elaine i Seinfeld och inte huvudrollsinnehavaren i Breaking Bads gatewayserie Weeds. På grund av ekonomiska svårigheter – blue meth är förmodligen inte involverat – har hon valt att vinna lite pengar på sin ärade Emmy-statyett och hamnar i två s k ”white trash”-nidbilders blickfång. Om någon, mot förmodan, kan motstå charmen dessa tre bär på finns chansen att sketchen på sina 6 minuter blir något långdragen. Men misströsta ej, när färgskalan bleknar minns vi hans namn; ja, Buzz Jackson, ni vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg