Redo för tårar? Här är de vackraste hyllningarna till Robin Williams

9:09 14 Aug 2014

Har ni smält det än? Nej knappt jag heller. Som en åldrad 90-talist tog det hårt på mig när Robin Williams gick bort, jag var i chocktillstånd, jag skrev några ord men ibland räcker de inte till.

Det har nu gått några dagar och skurar av hyllningar kring denna legend har fallit. Han är saknad något enormt och det går vid detta tillfälle verkligen upp för mig att han har lämnat oss. Jag är inte ensam om att känna detta och ett flertal människor har hedrat hans minne de senaste dagarna – här är några av de allra vackraste.

Låt oss börja med en som har kallat för Williams en av sina största influenser. Conan O’Brien spelade in ett avsnitt tillsammans med Andy Richter och Will Arnett när nyheten bröt ut. Tillsammans bemötte de den kort men nu har talkshowvärden satt ihop en fantastisk hyllning fylld av minnen. Budskapet här är att Robin Williams var en fantastiskt genuin människa, även i verkliga livet.

Inte helt oväntat var Williams även en av Jimmy Fallons största idoler – tårarna han försöker hålla tillbaka säger allt. Under en stund här förvandlas verkligen programledaren till Williams för att sedan visa ett klipp från skådespelarens debut hos The Tonight Show  – på den tiden med Johnny Carson som värd – där han dominerar scen och fångar upp publiken likt ingen annan. Sen, ifall ni inte redan visste, så var vår bortgångna hjälte ett fan av programmets nuvarande husband The Roots.

Här har vi en fin samling av Williams alla verk signerat hemsidan Joblo och denna slår allt an alla Hollywoods emotionella strängar. Från Good Will Hunting till Popeye – om detta inte bringar tårar till dina ögon så är du väl en kallhjärtad sate. Njut nu medan jag lutar mig tillbaka, det är nämligen dags att se Hook återigen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg