Jaden Smith kärlek för Kylie Jenner är fokuset i ny musikvideo värd att ta på allvar

7:03 22 Okt 2014

Säg vad du vill om Jaden Smith — Twitters största hobbyfilosof tillika Will Smiths son — men den 17 år gamla rapparen har under månaden höjt en rad ögonbryn med imponerande musik. Det hela började med låten Blue Ocean, en melodramatisk rapballad vunnen ur ungdomens virvelvindar av kärleksproblem. Känslostormen speglades väl över en produktion vunnen ur vemodiga strängar i form av en Justin Timberlake-sampling för att sedan nå sitt mål med assistans av lillasystern Willow och ett resultatet som kan komma att bli soundtracket för en nostalgiska scrollning genom sommarminnen på Instagram.

I ett parallellt universum som skulle kunna liknas med någon dyster Fresh Prince-teori från Reddit finner vi nu en musikvideo. När Blue Ocean får sin visuella tolkning blir det en kollektion av suddiga fragment ackompanjerat av Jadens kärlek Kylie Jenner —även känd som den systern kapabel nog att hota Kim Kardashians världsdominans.

Tillskillnad från Jaden Smiths flummiga funderingar på sociala medier är detta ett något udda verk värt att ta på största allvar. Om inget annat så tonar det hela ut till ett montage från Kim och Kanye Wests dotters födelsedagsfest vilket borde göra alla Kimye-fanatiker nöjda.

  

4 kommentarer | “Jaden Smith kärlek för Kylie Jenner är fokuset i ny musikvideo värd att ta på allvar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alex skriver:

    Nästan alla deras vänner är ju med i videon, inte bara Kylie (som så vitt jag vet dejtar Tyga atm?).

  2. samantha skriver:

    Du menar nog Kendall Jenner!

  3. Svante Allmungs skriver:

    Det är Kylie Jenner i videon och ja rykten säger att hon numera dejtar Tyga, något både hon och han har dementerat.

  4. Alex skriver:

    Anledningen till att jag skrev var alltså för att jag inte förstår rubriken (att Kylie skulle vara hans kärlek eller att detta skulle vara fokuset i videon)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG