Se när Silicon Valley-gänget gör det enda logiska — diskuterar Game of Thrones

12:51 8 Apr 2015

Har även ni känt det? Det polariserande klimatet av vårvärmen som möter de kalla vindarna från norr, eller söder eller var nu Westeros ligger någonstans — Winter is coming hur som helst! Game of Thrones återvänder nämligen till amerikansk tv denna söndag och som vi alla längtar efter att få ta ett incestiöst blodbad bland politiska intriger. 

Men även en annan serie kommer tillbaka denna söndag — det underskattade nördeposet Silicon Valley. Vad som på förhand såg ut att bli en Steve Jobs av allas snubbars bibel Entourage slutade upp som en rätt charmig historia efter förra årets debutsäsong. Inte minst pågrund av de färgstarka rollfigurerna spelade av minst lika färgstarka skådespelare. 

HBO har därmed gjort det enda logiska och kombinerat de två i en reklamkampanj. Här finner vi Thomas Middleditch, Kumail Nanjiani och Zach Woods i varierande slackerutstyrslar debatterandes huruvida Westeros framtid är i säkra händer. Från Sansas självständighet till Tyrions diskutabla val av avrättningstillfälle, detta är något Kumail måste göra till en podcast bland alla hans andra podcasts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg