Ta del av uttagningsprocessen till Catch Up Grant – tävlingen som kommer ta en vinnare till Himalaya för 100 dagars tv-tittande

9:11 22 Okt 2015

Resan mot Himalaya kommer snart ta sin början, när tävlingen Catch Up Grant går mot sitt slut.

Tanken att kunna ta igen alla de osedda tv-serier där ute är en svindlande sådan, och en möjlighet många förmodligen inte trodde fanns. Kanske var det just därför Samsung valde att skapa tävlingen, som kommer tillåta en lycklig lottad person att tillbringa sin tid med en tv och alla världens serie i ett indiskt tempel.

Nyligen nådde uttagningsprocessen ett av sina sista skeden, där några lyckliga kandidater fick genomgå en rad tester – vi talar ändå om 100 dagar med tv-serier, det är en utmaning du lär vara mentalt redo för. Med hjälp av doktorer, terapeuter och lögndektorer har allt från deltagarnas syn till ärlighet testats. Överdrivet? Kanske, men samtidigt vill du inte skicka ut någon bland Himalayas berg för att sedan se hen återvända mer skakad än tillfreds efter det tv-tittande äventyret.

Ta nedan del av hur processen gick till när den utfördes här i Stockholm. Vinnaren presenteras 26 oktober. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg