The Catch Up Grant har fått sin vinnare – som får tillbringa 100 dagar med tv-serier i ett kloster

3:23 26 Okt 2015

Uttagningsprocessen är över och lögndetektorerna nerpackade. Efter att tävlingen tog sin början för en månad sen går nu en person i mål som vinnaren av The Catch Up Grant.

Visst känns det nog lite hopplöst inför hösten med alla de tv-serier man bara kan drömma om att ta ikapp? För varje vecka är det egentligen något nytt man går miste om, och ibland skulle en pausknapp för verkligheten vara behövlig. Detta är vad Samsung erbjöd med den tävling som nu har nått sitt slut. 100 dagar i ett indiskt kloster med alla världens tv-serier – eskapismen den meningen rymmer är inte nådig.

Men nu har tävlingen som sagt nått sin ände och nästa månad, 12 november rättare sagt, börjar den riktiga resan för danska vinnaren Ingebeth Drost som presenteras i klippet nedan, där hon säger adjö till vardagen – medan vi lämnas här i avund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG