Analyserna slår tillbaka – vi har ännu en ny Star Wars: The Force Awakens-trailer

4:04 6 Nov 2015

Längtan efter det nya äventyret i en galax långt långt borta börjar bli outhärdlig. Efter att förra månaden ha fått vad vi trodde var den sista trailern innan premiären av Star Wars: The Force Awakens, tvingas nu alla fans – som har lagt timmar på analyser och teorier– att lämna sin kryonedfrysningen. För idag släpptes en internationell trailer, med en massa nytt att spekulera kring.

Rey gör det äntligen, nästan officiellt, var hon härstammar ifrån. Vi får se mer av R2-D2 och C-3PO:s framtida ersättare BB-8, som kan spela exakt samma roll i denna film som sina föregångare gjorde en gång – vilket antingen är briljant eller mer som George Lucas definition av poesi.

Även Kylo Ren syns här flexandes mer med sin lightsaber, och Finn övertygar oss om att han faktiskt heter just det. Sen är det väl ändå rebellbasen på Yavin 4 från första filmen som Leia hänger på? Ja en del är fortfarande rätt oklart, men det är uppenbart att JJ Abrams inte planerar några större utsvängningar. The Force Awakens kommer att spela ett rätt säkert spel där de kan vinna med något som känns nytt och fräscht men igenkännbart, utan att bli för beroende av nostalgieffekten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg