Kolla när Shia LaBeouf kollar på sina egna filmer i ännu ett ”konstprojekt”

7:11 10 Nov 2015

shiawhya15.jpg

Det eviga konstprojektet Shia LaBeouf återvänder än en gång med en livestream av en potentiell stöld.

Efter ett år av stulna bars, green screens och ett antal alkoholdränkta eskapader – allt kanske i samma veva – börjar det bli svårt att förutspå vad skådespelaren ska göra härnäst. Ja ingen kan väl förneka att filmstjärnan känd från Michael Bays robotfantasier och Lars von Triers sexfantasier har gjort en del tveksamma val. Kanske är det därför han – just nu – befinner sig på en amerikansk biograf för ett 72-timmars långt maraton av hans egna filmer, spelade i kronologiskt bakvänd ordning? Vare sig du har tröttnat eller ej på dessa konstnärliga hit and runs från LaBeouf lär du medge att idéen låter spännande, om inte lite skrämmande.

Därför presenterar konstnärerna Nastja Säde Rönkkö och Luke Turner en livestream, från biografen, fokuserad på Shia LaBeoufs ansikte. Varför? Ingen aning. Det kan handla om ånger, men kan även vara en närmare studie av vad den fjärde Indiana Jones-filmen egentligen gör med en människa. Eller så gillar folk bara att stirra på LaBeoufs fejs, i så fall kan jag bekräfta att ja, det har ätits popcorn. 

En sak till, och jag borde här egentligen be om ursäkt för att jag uppmärksammar detta spektakel, men glöm inte spelschemat:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG