Ta en titt bakom kulisserna på nya säsongen av X-Files och våga tro igen

8:00 29 Dec 2015

För många var kanske bara faktumet att julafton markerade en månad till X-Files återkomst en värdig julklapp. Väntan har trots allt varit lång, fylld med iver och spekulationer kring var alla nya konspirationer och mysterier kommer ta oss när Fox Mulder och Dana Scully återvänder för en säsong bestående av sex avsnitt.

Men som om det inte vore nog med att vi snart bara kan räkna ner dagarna på fingrarna till premiären erbjuds vi nu en 20 minuter lång titt bakom kulisserna på inspelningen av den nästan pånyttfödda kultserien. Här ges vi en nogrann inblick i de teman och mysterier som kommer skildras, samt intervjuer med bland annat skaparen Chris Carter och det alltid lika älskvärda – och på mer än ett sätt odödliga – radarparet David Duchovny och Gillian Andersson. Det går dock inte och bestrida att Skinner i det där skägget kan vara ett hot mot Duchovny och Anderssons enväldiga tron som seriens snyggaste.

Ifall du vill vara helt fri från spoilers när arkivet dammas av nästa månad så är kanske inte denna tur bland minnen och skymtar av framtiden värd att ta. Men är du allt för gamla och nya ansikten både bakom och framför kameran, hemlighetsfulla möten bland dimmig cigarettrök, klassiska veckomonster och Dana Scullys snygga takedowns av suspekta snubbar, ja då är det bara att trycka på play nedan och göra dig redo för att vilja tro på sanningen igen – jag är personligen mer än redo för att bli bortförd av hype vid det här laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg