För er som saknar Tidal – lyssna när Drake gästar Rihanna på nya singeln Work

2:37 27 Jan 2016

Längtan efter Rihannas nya album ANTI är en plågsam sådan, då hon numera bara verkar leka med våra känslor. Speciellt efter att ha postat en selfie med ett par gyllene hörlurar, proklamerandes ”lyssnandes på ANTI”. Men kanske är det hett efterlängtade albumet äntligen påväg då en ny singel idag fick sin premiär genom BBC Radio.

Låten är en sommarsvalkande och Young Thug-esquet nynnande festanthem vid namnet Work och sitter helt klart på hitpotential komponerat av producenter Boi-1da. Faktumet att kanadensaren och den alltid lika beryktade romansen Drake gästar skadar ju knappast. Men det finns trots allt ett momentum att bevara här efter den hyllade käftsmällen BBHMM och frågan är ifall fansen verkligen nöjer sig med bara en ny låt, speciellt efter att klickbete på klickbete har lovat att ”ANTI är påväg” – oftast baserat på grundlös spekulation.

Nu kallade i och för sig RiRi Work för den ”första singeln” på sin Twitter, frågan är då ifall hon planerar något så dåraktigt som att släppa fler innan albumet, eller är bara hennes definition av första någorlunda skev.

Men för stunden kan vi väl ändå nöja oss med att Rihanna och Drake gör låtar igen som om året var 2011. För er utan ett Tidalkonto, det vill säga alla – utpressning verkar vara Jay-Z:s marknadsstrategi – så finns låten att streama här nedan, nu med pålitlig assistans från PP3.

5 kommentarer | “För er som saknar Tidal – lyssna när Drake gästar Rihanna på nya singeln Work”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alex skriver:

    Det kommer ett släpp på fredag verkar det som.

  2. Jo skriver:

    Sååå besviken på den här asså ……. :´(

  3. Alex skriver:

    Eller imorgon, om man ska tro ballongerna.

  4. Ci skriver:

    Neeej riri, skruva upp tempot och släpp nåt man kan festa till!

  5. Alex skriver:

    Men vad är det för feeeeeeeeeel på er här uppe ^

    Här är iaf hela albumet, gratis: http://rihanna.tidal.com/redeem/?voucher=ANTI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg