100 jobb + blogg = sant.

7:07 14 Okt 2016

Jag har insett att jag är från framtiden och stenåldern samtidigt. Jag klagar på att min kille inte kan rösta i det Amerikanska valet online samtidigt som det tog mig 3 timmar och ett desperat samtal till Pelle Tamleht för att lyckas ladda ner appen så jag kan blogga från mobilen. Nu är jag med på banan och kommer blogga om ALLT! Vad jag har på mig, vad jag äter, hur mitt bajs ser ut efter det jag åt det jag åt, osv. Ni kommer inte behöva missa nått ur mitt spektakulära liv!

Så vad har hänt?

Jag pendlar ju mellan Berlin och Sthlm. Vilket är bra för en person med bipolär arbetsmoral. När jag e i Berlin har jag bara min egen hjärna och tid att förhålla mig till, så jag kan chilla. Och när jag är i Stockholm är ca. varenda sekund av min vakna tid uppbokad för jobb. Och för er som rör er mycket mellan olika platser är ett hett tips att bo hos kompisar. Då får du in tid att hänga över frukost eller sen middag trotts mycket jobb. Jag fick äran att bo hemma hos vår bror från en annan mor, Mattias. Han lagar fett god mat och lyssnar bara på cheezy R’n’B, Whats not to like? Här får ni en bild på Mattias som mobbar Bianca för hennes nya mobil.

thumb_okxt7923_1024

 

För utom att utnyttja mina vänner för god mat och musik hängde jag med Thom i hans studio och påbörjade vårt nya musikprojekt. JAG ÄR SÅ TAGGAD!!! Vi får se hur många låtar det blir, om det är EP, skiva eller vad. Men peppen är på max och ni kommer få höra allt om hur vi går tillväga så stay tuned.

img_0227

 

 Sen har vi även ett nytt projekt med Riksteatern på G.

What?! Ja, det är sant! Föreställningen heter ”De redan frälsta” och kommer ha premiär januari 2018. Så vi var på Södra teatern och smed planer med Tyst teater… hemligt, hemligt. men kommer bli fett!

thumb_img_0232_1024

 

Väl tillbaka i Berlin möttes jag av den här pärlan, Leffe! Hon har vart här och hälsat på mig typ en vecka, men blev lämnad då jag åkte och jobba. Men när jag kom tillbaka såg till att bidra till Berlins fest- och fyllekäksindustri bums.

thumb_img_0261_1024

Vi hängde hela kvällen på en bar som heter Silver Future och lekte pest eller kolera. Favoriten hittills är; skulle du hellre ha kukar istället för fingrar eller ett finger istället för kön? Kukarna är i varierande storlek och kan få stånd men fingret i stället för kön har ingen extra känsel. Vad skulle du välja? kommentera under eller dela med digav  egna pest eller kolera. KRAM

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla