S: Nicki e så spännande nu asså

8:59 8 Apr 2014

nicki-moschino.jpg

Nicki Minaj har senaste tiden släppt en hel del ny musik, hon har till exempel remixat Young Thugs Danny Glover. Ett nytt album är planerat till i år, och Nicki har tidigare snackat om att hon på nya skivan kommer gå tillbaka till sina hiphop-rötter. Det gör mig glad. Alltså, don’t get me wrong, jag tyckte det var svinfett när Nicki började göra nån sorts popig dansmusik och blev en av världens mest populära artister. Det värmer mitt hjärta att en kvinnlig rappare kan inta den positionen, men under den perioden saknade jag verkligen the old Nicki. Det känns som att all den skit hon fick under pop-perioden har motiverat Nicki att verkligen bevisa att hon är en av de bästa rapparna just nu. I de grejer hon gjort senaste tiden finns en hunger som får mig att tro att hennes kommande album fullkomligt kommer slakta hela rapvärlden. Den som lever får se.

Nickis senaste låt är ett samarbete med Lil’ Herb och JÄVLARRRR vad detta kommer lyfta hans karriär. Jag älskar ju alla ungdomar från Chicago, och den här kombinationen är verkligen guld. Det hade kunnat bli sådär Kanye West-vampyrigt, men det blir inte det, kanske för att Nicki inte drivs av en önskan att bara absorbera den yngre generationens coolhet. Alltså jag spekulerar fritt här, men det känns som att hon verkligen verkligen verkligen genuint VILL göra den här typen av musik, och helvete vad bra hon gör det!

2 kommentarer | “S: Nicki e så spännande nu asså”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabel skriver:

    Också *intressant* hur Nicki parallellt med återgången till en hårdare stil rent musikaliskt också verkar ha lagt ner mkt av det som blivit hennes signature look, typ perukerna, all things kawaii etc.. Hon visade väl också sitt naturliga hår för första gången (?) på insta för nån månad sen? Tänker att det kanske hänger ihop, att hon typ måste sluta hålla på med diverse lågstatus tjejiga attribut för att kunna bli tagen på allvar som rappare.

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg