Vi var med i Jenny & Vänner!

3:55 16 Apr 2014

 

Här är en bild på mig (Hugo) och Sanna från Jenny & Vänner-bloggen. Vi var gäster i deras femtionionde avsnitt i söndags. Petter var också bjuden men han arbetade med jobb så han missade tyvärr.

Tack Jenny Seth & Peter Björklund för att vi fick besöka er pod. Det blev en jättemysig show med massa bra musik. Enheten VBDFR tog med en sång av Dreezy, en yikin-sång och två sånger från Baton Rouge. Alltså ganska exakt det innehåll vi brukar blogga om här på vår NG-blogg på en vecka. Dessutom spelade Jenny Young Thug och tre stycken Dun Deal-produktioner. 

Läs vår för-intrevju här, och lyssna nedan i SC-spelaren eller sök efter Jenny & Vänner i era vanliga podflöden. Här är låtlistan:

Tink ft. Jeremih – Don’t Tell Nobody
Dreezy – Chiraq
Milla x DMac – Woah
TĀLĀ – The Duchess
Mouse On Tha Track – I Mean That
YNW$ She Money ft. Steve – Tear It Down
Rome Fortune – Come & Get It
Yung Thug – Stoner (Evian Christ remix)
August Alsina ft. Fabolous – Get Ya Money
 

 

 

PS! Vårt avsnitt som vi sände live i Radio Skanstull i måndags bör komma imorn, sorry dröjsmål det måste kompressas eller nåt sånt först bara. Det är jättemycket bra musik med så håll ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg