Avsnitt 65: KEYA!

3:30 28 Maj 2014

Ända sedan vi hörde Maria för typ ett år sen har vi varit sugna på mer musik från Husbys hopp, Keya. Att han hade mer att ge fick vi bevisat framför våra ögon när Keya uppträdde på en av våra fester i höstas, och nu häromveckan släpptes äntligen nya singeln “Vad Händer Len”. Det var en varm dag ute och en ännu varmare dag i planka-studion när Sanna, Petter och Keya till slut satte sig ner för en dryg timmas inspelat tugg. Avsnitt 65 handlar därför bland annat om: Keyas kreativa process, att turnera med Ken Ring, om hur rap-scenen i Västerort har varit, är och kan komma att bli, vad Keya lyssnar på just nu, vad han lyssnade på när han var fjorton och lite om vad han tänker kring brinnande motorfordon i sin ort. Dessutom får vi äntligen veta lite mer om Blåa linjens bäst bevarade hemlighet, Husbys största rap-kollektiv: Krabban. Men inte för mycket, för ey… dom som vet, vet.

Whatever?! Xoxo

låtlista

 1. Keya – Vad Händer Len
 2. Keya – Maria
 3.  Gee Dixon feat. Sthlm Highgrades – Guns Shotta Blaze
 4.  Krabban – Krabban Är Tillbaka
 5.  24K – Samma Plats
 6.  Ison & Fille – Någon Annans Fel
 7.  50 Cent – Hustlers Ambition

 

Klicka här för att lyssna på Soundcloud.
Klicka här för att lyssna i iTunes.
Klicka här för att nå RSS-feeden.
Klicka här för att komma åt vår Spotify-lista med alla sånger (som finns på Spotify) från alla våra avsnitt.

3 kommentarer | “Avsnitt 65: KEYA!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Adrian Altenburger skriver:

  It would assist our educational system and nation with maturing and locate a less harming job on the planet on the off chance that we could de-mythologize the establishing of the nation and the encircling of the constitution. The men who did those things were incredible and great, however by the present guidelines they knew alongside nothing about race, persecution, prejudice, sexuality, criminal brain science with research papers at https://essays.agency/buy-research-papers.html or overseeing. They were pioneers, however we have gone far, a long ways past where they at any point envisioned. It’s long past time to quit revering them and their works.

 2. Hannah Blake skriver:

  When your essay is finished, it’s still doesn’t mean that it’s parfect. You have to proofread it and edit. Having checked everything twice or so do not forget to ask somebody else to have a look at your writing. Also, here are a lot of useful tips in writing https://primeessay.org/great-tips-on-proofreading.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp