Ny Finess

2:59 4 Jun 2014

 

Jag vet inte ens om jag hade hört talas om Finess innan han dök upp som sidekick till Keyas konsert i höstas på VBDFR fest. Keya skulle rappa, med sig hade han Krabban-medlemmar och allt var delli publiken älskade det, Keya gjorde sin s/o till en i publiken som gjort mål för Dalkurd samma dag. Så bjöd han upp Finess på scen och alla blev ännu gladare. När Finess tog ett steg ner från soffan han stod på för att rappa bland publiken försvann han plötsligt. 

Jag fattade verkligen inte vad som hände. Plötsligt låg han på golvet och jag trodde det var en del av showen typ. Det visade sig att han hade operat korsbandet (om jag inte minns fel) nyligen och de hände nåt när han steg ner från soffan. Extrem förvirring i 10 min innan Keya återupptog showen.

 

Sen dess har jag hört att Finess varit i studion med Up To No Good, jag har självklart kollat in hans gamla video till Gatan Vet där de bland annat kör runt karl bondes. Jag var sen på Finess, men jag har ändå hunnit vänta och jag är glad att han idag släppte två nya sånger producerade av Matte Caliste. Lyssna på Avtryck och Hela livet ut Spotify eller iTunes.

/hugo

2 kommentarer | “Ny Finess”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Watson skriver:

    Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
    assignment help

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg