Videon till Made Me – Snootie Wild & K Camp

3:48 21 Aug 2014

 

När jag först hörde Snootie Wild och K CampMade Me så var det som slog mig mest att den var sämre än Snooties mindre populära sång Stackin It Flippin It som kom typ samtidigt. Sen dess har Made Me vuxit på mig allt mer och mitt gillande kulminerade nog alldeles nyss.

Videon har alltså kommit så jag tog en titt. Jag hörde sången igen första gången på nån vecka. Asså Snooties första vers är ju så jävla jävla fet. Han får sin röst att låta som en röst + 2-3 instrument kanske pga hans melodinkänsla. Och han har sin Memphis-dialekt. Han gör den grejen att han rappar så att vissa ord inte hörs mot slutet av meningarna, typ allt som ska rimma på me (som från made me). Asså det är inte samma sak som att inte säga sista ordet för att lyssnaren ska tänka det ändå, detta är inget rim-knep på det sättet utan nog mer så han pratar liksom. Jag har för mig att jag hört Jaqe göra den grejen lite på svenska, vissa ord får lite mindre plats ljudmässigt liksom utan att det låter annat än extremt fett.

Även att denna video är mkt snygg visuellt och Snootie Wild kör cool stil:

 

 skarmavbild_2014-08-21_kl._16.45.09.png

 

/hugo

2 kommentarer | “Videon till Made Me – Snootie Wild & K Camp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SAFE TOTO skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  2. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp